Wok panvica Cheff s pokrievkou, 36 cm

Unikátny a obľúbený výrobok Wok panvica Cheff s pokrievkou, 36 cm od známeho výrobcu KokiskaShop jednoducho môžete nájsť tu za výhodnú cenu. Teraz za akčnú cenu 119.99 €
Cena: 119.99 €

Wok panvica Cheff s pokrievkou, 36 cm z kategórie Dom a bývanie | Do kuchyne | Kuchynský riad | Hrnce a panvice kúpite na Kokiskashop.sk za 122.59 €.

Veľká wok panvica, ktorá je vhodná na platňu aj do rúry s priemerom 36 cm s dlhou prehadzovacou rukoväťou. Panvica je univerzálna pre všetky typy ohrevov, teplo vedie dokonale rovnomerne, jedlo sa na nej vďaka špeciálnej nepriľnavej vrstve nepripaľuje a na prípravu pokrmov nemusíte panvicu vytierať olejom. Je odolná teplotám až do 240 ° C aj v rúre ako panvicu, tak veko. Dno panvice s hrúbkou 9 mm je zložené z 5 vrstiev. Základná vrstva je z hliníka, nasleduje vrstva z oxidu titaničitého, ochranná vrstva proti korózii, keramická vrstva a nepriľnavosť vnútornej strany panvy vrstva lotan nanášaná špeciálnou plazmovou polymerizáciou. Sklenená pokrievka je z tvrdeného a odolného skla s úchytom pre ľahké držanie bez obáv z popálenia. Veko panvice má pod rukoväťou dômyselne riešený otvor na odvod horúcej pary.
Technické údaje:

priemer panvice: 36 cm
výška panvice / s pokrievkou: 11 cm / 20 cm
materiál: hliník
hrúbka dna: 9 mm
materiál pokrievka: tvrdené sklo

Obsah balenia:

1 x panvica s pokrievkou

Ďalšie produkty z kategórie Hrnce a panvice

Ďalšie produkty od výrobcu KokiskaShop


Top