Vonkajší bazén Florida 3,66 x 1,22 m bez príslušenstva

Tento unikátny produkt Vonkajší bazén Florida 3,66 x 1,22 m bez príslušenstva od populárneho výrobcu Marimex jednoducho nájdete tady naozaj lacno! Ponuka od 274.09 €
Cena: 274.09 €

Vonkajší bazén Florida 3,66 x 1,22 m bez príslušenstva z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Bazény s konštrukciou kúpite na Kokiskashop.sk za 274.09 €.

Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, jednoduchá údržba, stabilita konštrukcie, široká hladina vody aj jednoduché sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť a zostaviť podpornú konštrukciu, na ktorú sa navlečie bazénová fólia. Od vybalenia bazéna môžete do 30 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a upratať na suché miesto, kde nemrzne. Bazén Florida nie je určený na celkové ani čiastočné zapustenie do zeme, jedná sa o nadzemný bazén. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou.Laminovaná fólia bazéna Florida je trojvrstvová, vystužená polyesterovou tkaninou. Hrúbka podlahy je 0,35 mm a steny 0,59 mm. Kvalitné spracovanie zaistí dlhodobé bezproblémové užívanie bazéna. K bazénu môžete pripojiť ľubovoľnú kartušovú alebo pieskovú filtráciu z našej ponuky. Pre napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4″). Pre pripojenie pieskovej či kartušovej filtrácie je nutné dokúpiť: 6 ks bazénových hadíc, 1 sadu priechodov stenou bazéna a 1 ks inštalačnej sady. Upozornenie: Uvedené rozmery bazéna sú iba orientačné a ovplyvniť ich môže rovnosť podkladu či objem napustenej vody. Povolená výrobná odchýlka je 5 %.
Technické údaje:

farba: modrá
priemer bazéna: 3,66 m
výška bazéna: 1,22 m
hĺbka vody: 1,05 m
celkový objem vody v bazéne: 10,7 m3
konštrukcia: kovová
bazén bez filtrácie
tvar bazéna: kruh
krycia plachta súčasťou balenia: nie
podložka súčasťou balenia: nie
schodíky súčasťou balenia: nie
skimmer súčasťou balenia: nie

Obsah balenia:

1 x bazén
1 x návod
1 x záslepky priechodov stenou bazéna
rozmery balenia: 116 x 59 x 25 cm
hmotnosť: 40,46 kg

Ďalšie produkty z kategórie Bazény s konštrukciou

Ďalšie produkty od výrobcu Marimex


Top