Veritas Elastica overlock

Tento neodolateľný kus Veritas Elastica overlock od známeho výrobcu 4Home jednoducho môžete nájsť tu a teraz skutočne výhodne. Ponuka od 279.99 €
Cena: 279.99 €

Veritas Elastica je 4-3-2-nitkový overlockový stroj určený pre domáce šitie. Ponúka dekoratívny steh, rolovací steh, zámkové šitie. Diferenciálny posuv je obzvlášť praktický a zaručuje, že už nikdy nebudete mať žiadne problémy so zvlnenou látkou a stehom. Navliekanie nití je uľahčené vďaka farebnému označeniu vodičov nití. Oslní vás tiež maximálna rýchlosť šitia, ktorá je 75 -1000 stehov za minútu, sú elektronicky riadené. Šitie bude ešte pohodlnejšie vďaka vstavanému odrezaniu nite a praktickej priehradke na odrezky.Vlastnosti:

4-3-2 nitný obnitkovací stroj
nastaviteľná šírka stehu
nastaviteľná dĺžka stehu
nastaviteľný prítlak pätky
diferenciálny posun 1: 0,7-2,0
maximálna rýchlosť 75 -1000 st/min, elektronicky riadené
extra vysoká poloha ihly
orez látky
farebné označenie vodičov nite
dekoratívny steh, rolovací steh, zámkové šitie
všívanie pásky – gumy, po dokúpení príslušných pätiek
elektronický spúšťač
masívna konštrukciaVeritas Elastica možno používať ako 2, 3 alebo dokonca 4 nitný obnitkovací stroj, čo pomáha vytvárať obzvlášť elastické a zároveň bezpečné stehy. Všetky štyri vodiče nití sú farebne odlíšené, čo výrazne uľahčuje navliekanie nite. Zvyšky odrezanej látky sa zhromažďujú v integrovanej zbernej nádobe bez toho, aby to malo vplyv na vašu prácu. Za zbernou nádobou sa nachádza priehradka s množstvom doplnkov, ako je horný nôž a pinzeta.

Ďalšie produkty z kategórie Šijacie stroje

Ďalšie produkty od výrobcu 4Home


Top