Trampolína G21 SpaceJump, 366 cm, červená, so sieťou+ schody

Obľúbený produkt Trampolína G21 SpaceJump, 366 cm, červená, so sieťou+ schody od populárneho výrobcu G21 nájdete práve takmer zadarmo! Akčné ceny už od 238.99 €
Cena: 238.99 €

Trampolína G21 SpaceJump, 366 cm, červená, so sieťou+ schody z kategórie Šport | Trampolíny kúpite na Kokiskashop.sk za 244.69 €.

Ako vybrať naozaj dobrú trampolínu, na ktorej si skákanie užijú deti aj dospelí? Zamerajte sa na bezpečné prevedenie trampolíny, kvalitnú skákaciu plochu, ochrannú sieť trampolíny, dostatočný počet pružín pri trampolíne a dokonale premyslené a spracované detaily. Všetkým týmto požiadavkám zodpovedá trampolína s priemerom 366 cm G21 SpaceJump s vnútornou ochrannou sieťou. Skákacia trampolína G21 SpaceJump je trampolína s vnútornou ochrannou sieťou. Pri skákaní sa teda neudriete o rámové oblúkové stĺpiky trampolíny, ktoré vďaka svojmu prehnutiu zväčšujú priestor medzi sieťou a stĺpikom samotným. Pozornosť sme venovali aj spoľahlivému zakrytiu pružín trampolíny pre minimalizáciu rizika poranenia pri skákaní na trampolíne. Kryt pružín je z odolného nepremokavého materiálu s mäkkou výplňou. Kryty bočných stĺpikov trampolíny sú tiež obalené mäkkou penou v nepremokavom puzdre. Ochranná sieť trampolíny je pevná a husto prepletená, aby sa predišlo možnému zachyteniu (napríklad prstu) v oku siete. K rámu trampolíny je ochranná sieť upevnená z jeho vnútornej strany, takže sa deti pri skákaní o rámové stĺpiky záhradnej trampolíny G21 SpaceJump neudrú. Pre pohodlný vstup na trampolínu dodávame trampolínu G21 SpaceJump s rebríkom, ktorý sa pripevní pod otvor v ochrannej sieti. Pri skákaní môžete vstup na trampolínu zaistiť uzatvárateľným zipsom a poistnou prackou. Trampolína G21 má vďaka premyslenému riešeniu vyššiu stabilitu a neprevráti sa ani pri detskom hraní. Oproti ostatným predávaným modelom je vybavená vyšším počtom zdvojených stojin – trampolína G21 SpaceJump 366 cm má 8 nôh. Trampolíny milujú deti aj dospelí. Pre deti je ideálnou formou pohybu, veselou a hravou formou, so smiechom a radosťou, si zlepšujú koordináciu aj motorické schopnosti. Skákanie na trampolínach si ale v posledných rokoch získalo veľkú obľubu aj u dospelých. Skákaním na trampolíne sa zbavíte stresu, zlepšíte si fyzičku, jumping pomáha spaľovaniu tukov a zapája svalové skupiny celého tela bez toho, aby dochádzalo k prehnanému zaťažovaniu kĺbov.
Technické údaje:

priemer trampolíny: 366 cm
skákacia plocha: 316 cm
výška ochrannej siete: 180 cm
výška trampolíny bez siete: 80 cm
výška trampolíny so sieťou: 260 cm
maximálna nosnosť (maximálna váha cvičiacej osoby): 150 kg
farba: červená
počet pružín: 72
počet nôh: 8
váha bez obalu: 56 kg
váha vrátane obalu: 61 kg
rozmery balenia (1 krabica): 147 x 51 x 18,5 cm
rozmery balenia (1 krabica): 110 x 43 x 25 cm
ochrana pružín: PVC+ pena

Obsah balenia:

záhradná trampolína G21 366 cm
ochranná sieť
ochranný lem
napínací hák na pružiny
rebrík k ​​trampolínam

Ďalšie produkty od výrobcu G21


Top