TESCOMA kastról PRESIDENT Stone s pokrievkou

Tento výnimočný výrobok TESCOMA kastról PRESIDENT Stone s pokrievkou od top značky Tescoma jednoducho môžete získať na našich stránkach teraz v zľave! Teraz v akcii 55.99 €
Cena: 55.99 €

Hrniec, panvicu aj pekáč v jednom – objavte riad PRESIDENT Stone, ktoré navždy zmení vaše varenie.Dokonalý nepriľnavý povrch s charakterom prírodného kameňa, a to vo vnútri aj z vonkajšej strany! Varenie v ňom získava úplne inú dimenziu, presvedčte sa …Prečo o revolučným „kameninovom“ riade uvažovať?
môžete v ňom bez pripaľovania restovať rovnako ako v panvici. Zvrásnený povrch navyše prepeká rovnomerne. Použitie nepriľnavého povrchu z vonkajšej strany zase uľahčuje čistenie – drôtenku tak v kuchyni už nikdy nebudete potrebovať.
mimoriadne odolný povrch odolá aj kovovým kuchynským nástrojom, takže si k nemu (ak nechcete) nemusíte kupovať špeciálne náradie z nylonu.
na prípravu jedál na tomto povrchu stačí len minimum tuku – budete v ňom preto variť zdravšie.
vzhľad prírodného kameňa na oboch stranách riadu je mimoriadne estetický a navyše si ho zachová trvalo. PRESDIDENT Stone sa tak stane na dlhú dobu nielen šikovným a univerzálnym pomocníkom pre varenie, ale aj ozdobou vašej kuchyne.Kastról je opatrený nerezovými úchytkami, ktoré sú pripevnené dvoma nitmi, a preto do nich nezateká ani sa časom neuvoľnia. Súčasťou kastróla je masívna sklonerezová pokrievka – vďaka tomu ho môžete používať aj v rúre na pečenie ako pekáč, alebo len k zapekaniu bez pokrievky. Samozrejmosťou je sendvičové indukčné dno, vďaka ktorému je riad rovnomerne rozohriaty po celej ploche.Vhodné pre všetky typy sporákov a rúr na pečenie (s pokrievkou max. 200 °C). Vhodné do umývačky riadu. 5 rokov záruka.

Ďalšie produkty z kategórie Hrnce

Ďalšie produkty od výrobcu Tescoma


Top