Tescoma Azza blok na nože so 6 nožmi

Tento obľúbený produkt Tescoma Azza blok na nože so 6 nožmi od populárneho výrobcu Tescoma jednoducho zoženiete tu teraz práve skutočne výhodne. Práve teraz len za 137.99 €
Cena: 137.99 €

Kto by netúžil po sade prvotriednych ostrých nožov pre celý rad kuchynských činností? S jednotlivými nožmi AZZA pohodlne nakrájate zeleninu, pečivo i naporcujete surové aj tepelne upravené mäso a po použití ich uložíte do praktického designového bloku.Každý z robustných nožov je vyrobený kovaním z jediného žeravého kusu japonskej nehrdzavejúcej nožiarskej ocele a disponuje odolnou čepeľou, bezchybným ostrím a ergonomickou rukoväťou opatrenou masívnymi nitmi. Štýlový blok na nože nástroje nielen ochráni, ale aj elegantne a úsporne uloží.Sada obsahuje:1x univerzálny nôž AZZA 9 cm1x univerzálny nôž AZZA 13 cm1x nôž na zeleninu AZZA 13 cm1x kuchársky nôž AZZA 16 cm1x porciovací nôž AZZA 21 cm1x nôž na chlieb AZZA 22 cm1x designový blok na nožeVýhody nožov AZZA:

mimoriadna kvalita a precíznosť spracovania zaručuje maximálnu trvanlivosť a odolnosť ostria
všetky nástroje AZZA sú určené pre profesionálne i domáce použitie
materiál: prvotriedna nehrdzavejúca oceľ a vysoko odolný plast
exkluzívna záruka 10 rokovÚdržba: nože je možné umývať v umývačke riadu, pre zachovanie dokonalého ostria však tento spôsob údržby neodporúčame. Po každom umývaní nože osušte jemnou utierkou. Blok čistite vlhkou utierkou, prípadne pod tečúcou vodou, ihneď osušte.

Ďalšie produkty z kategórie Kuchynské nože

Ďalšie produkty od výrobcu Tescoma


Top