Teddies Mikrofón karaoke Bluetooth, strieborná, na batérie, s USB káblom

Veľmi obľúbený kus Teddies Mikrofón karaoke Bluetooth, strieborná, na batérie, s USB káblom od výrobcu Teddies ľahko môžete nájsť teraz v akcii. Ponuka už od 28.99 €
Cena: 28.99 €

Bezdrôtový karaoke mikrofón nesmie chýbať na žiadnej párty. Pomocou kábla alebo Bluetooth prepojíte svoj telefón s mikrofónom. AUX konektor pomôže pri prehrávaní hudby z mobilného telefónu, PC, tabletu alebo MP3/MP4 prehrávača.Obsahuje slot pre TF card – zapnite mikrofón dlhším stlačením tlačidla ON, vložte pamäťovú kartu a mikrofón začne prehrávať hudbu uloženú na karte. Môžete začať spievať spoločne s mikrofónom.AUX konektor – zapojte kábel s koncovkou do AUX slotu a druhú koncovku USB do mobilu, tabletu, PC alebo MP3. Mikrofón začne prehrávať hudbu, ktorú si v pripojenom zariadení vyberiete a môžete začať spievať.Pri zapnutí mikrofónu Bluetooth pracuje spontánne. Ak spojenie nenadviaže, hľadá iné Bt spojenie. Ak mikrofón nemôžete spárovať, skontrolujte, či zariadenie, s ktorým chcete mikrofón spárovať podporuje A2DP.Možné nastavenie hlasitosti a intenzity hudby a ozveny.Technické údaje:

bluetooth 4,2 V
vzdialenosť väčšia ako 1m
reproduktory: 2x 3 W
frekvencia: 90 Hz – 10 KHz
batéria: dobíjacia 3,7 V 1500 mAh lítium batéria (nevymeniteľná)
doba nabíjania: 4,5 hodiny (vypnutý)
doba prevádzky: pri 50% hlasitosti je 14 hodín, pri 100% hlasitosti je 9 hodínObsah balenia: karaoke mikrofón, nabíjací kábel USB do Micro USB, audiokábel, návod na obsluhu.

Ďalšie produkty z kategórie Drevené hračky

Ďalšie produkty od výrobcu Teddies


Top