Svietidlo Nova Luce CADMO R WALL GREY 2 nástenné, IP 65

Exkluzívny kus Svietidlo Nova Luce CADMO R WALL GREY 2 nástenné, IP 65 od spoločnosti KokiskaShop ľahko zoženiete na našich stránkach so zľavou! Teraz za akčnú cenu 46.69 €
Cena: 46.69 €

Svietidlo Nova Luce CADMO R WALL GREY 2 nástenné, IP 65 z kategórie Záhrada | Záhradné osvetlenie kúpite na Kokiskashop.sk za 46.69 €.

Dizajnové nástenné vonkajšie svietidlo Cadmo S v tvare valca je vyrobené z hliníka v kombinácii so šedým betónom. Toto prevedenie je perfektné na osvetlenie záhrad, balkónov, terás a ďalších priestorov okolo domu. Svojím vzhľadom ale ľahko doplní aj akýkoľvek interiér. Integrovaná 6 W LED žiarovka vytvára vďaka dômyselnej konštrukcii úžasný efekt trubicového svetla. To znamená, že vytvára svetelný kužeľ ako smerom dole, tak aj hore.
Svietidlo je vyrobené z vysoko kvalitného hliníka a šedého betónu a je odolné proti tryskajúcej vode a prachu podľa štandardu IP65. Vďaka tomu je jeho životnosť veľmi dlhá. Energeticky úsporná LED technológia navyše ušetrí Vašu peňaženku.
Skombinujte toto svietidlo s ďalšími produktmi z tohto radu alebo ostatnými svietidlami značky Nova Luce a vytvorte moderné dizajnové osvetlenie, kdekoľvek potrebujete.
Hlavné prednosti:

vonkajšie osvetlenie pre záhradu, terasu alebo balkón
úžasný efekt trubicového svetla
energeticky úsporná LED technológia
ochrana proti tryskajúcej vode a prachu IP65
vyrobené z vysoko kvalitného hliníka v kombinácii so šedým betónom
jednoduchá a rýchla inštalácia
dlhá životnosť

Špecifikácia:

energetická trieda A++ až A
materiál: hliník, sivý betón
tvar: valec
svetelný zdroj: 2x vstavaná LED
teplota svetla: 3000 K
príkon/výkon: 2x 3 W / 270 lm
napájanie: 220 – 240 V / 50 Hz
stupeň krytia: IP65
rozmery (d x š x v): 10,9 x 9,4 x 16 cm
farba: šedý betón

Ďalšie produkty od výrobcu KokiskaShop


Top