Sprchová zástena Rea Bler 80

Veľmi žiadaný kus Sprchová zástena Rea Bler 80 od obľúbenej značky REA získate na našich stránkach so zľavou. Teraz možno objednať len za 191.79 €
Cena: 191.79 €

Táto sprchová stena typu walk-in zapadne do vašej kúpeľne ako uliata! (Samozrejme, v kombinácii so sprchovými dverami :)) Špeciálne stabilizačné rameno ponúka rôzne alternatívy upevnenia a šírku steny si môžete zvoliť podľa vlastného uváženia(rameno je součástí). Táto stena je vyrobená z vysokokvalitného bezpečnostného tvrdeného skla, ktoré je potiahnuté neviditeľnou vrstvou Easy Clean, ktorá urýchľuje prúdenie vody po skle a zabraňuje tak usadzovaniu vodného kameňa na povrchu. Vďaka svojej konštrukcii sa táto stena veľmi ľahko montuje – možno ju namontovať na sprchovú vaničku alebo priamo na dlažbu v kombinácii so sprchovým odtokom.

Tip: Pred kúpou sprchového kúta alebo vane si nezabudnite dôkladne zmerať miesto inštalácie. Zohľadnite aj spôsob inštalácie (na sprchovú vaničku alebo priamo na dlažbu v kombinácii so sprchovým odtokom). Pri montáži postupujte podľa všetkých montážnych pokynov (s dôrazom na dôkladné odmastnenie výrobku pred silikónovaním).
Ak neviete, ako ho zostaviť, mali by ste to zveriť odborníkovi, ktorý vám zaručí profesionálnu prácu.

Technické parametre:

Typ steny:
Bočná stena (Walk-in)

Rozmery:
80 cm

Výška:
195 cm

Typ skla:
Bezpečnostné tvrdené

Hrúbka skla:
8 mm

Farba skla:
Transparentné

Vrstva Easy Clean:
Áno

Hrúbka profilov:
17 mm

Šírka profilov:
32 mm

Materiál profilov:
aluminium

Povrchová úprava:
čierna

Regulácia na profiloch:
790-810 mm

Rukjeť
Bez rukojeti

Možnosť montáže bez vaničky:
áno

Orientácia:
dverný doraz ľavý, dverný doraz pravý

Garancia:
24 mesiacov

Ďalšie produkty z kategórie Sprchové zásteny

Ďalšie produkty od výrobcu REA


Top