Sprchová zástena Rea Bler 70 čierna

Kvalitný kus Sprchová zástena Rea Bler 70 čierna od obľúbeného výrobcu REA môžete získať na našich stránkach vo výpredajové akciu. Práve teraz len za 156.73 €
Cena: 156.73 €

Moderný dizajn s jemným nádychom geometrie určite osvieži každý interiér kúpeľne a vytvorí úžasnú atmosféru bez ohľadu na to, či je interiér moderný, vintage alebo iný. Čierne profily v kombinácii s priehľadným sklom nie sú ničím iným ako dokonalou rovnováhou v dizajne celého výrobku. Ďalšou hodnotou, ktorá poteší oko aj toho najnáročnejšieho vkusu, sú čierne línie tiahnuce sa pozdĺž steny, ktoré vytvárajú vyvážený vzor. Nastaviteľné hliníkové rameno dotvára celú kompozíciu svojím minimalizmom.

Sprchová zástena Bler nie je len nevyhnutnosťou pre každodennú hygienu, ale aj časom na chvíľu relaxácie, ktorú si zaslúžite po dlhom dni. Pre maximálny komfort je zástena pokrytá inovatívnym nano povlakom Easy Clean, technológiou, ktorá vám umožní udržiavať stenu v dokonalom poriadku s minimálnym úsilím. Udržujte dokonalú čistotu bez použitia silných čistiacich prostriedkov. Pripojená soklová lišta zároveň chráni sklo sprchy pred poškodením. Čierna farba sa nanáša vo výrobnom procese a potom sa dvakrát vytvrdzuje spolu s plechom pri teplote 600-800 °C. To zaručuje 100 % trvanlivosť a odolnosť voči poškriabaniu a mechanickému poškodeniu. Je to jediná metóda, ktorá zaručuje najvyššiu kvalitu a trvanlivosť.

Pozrite si aj ďalšie sprchové zásteny zo série Bler.

Špecifikácia produktu:

Typ kabíny: Walk-in.
Drážka na stěnu je součástí stěny a je upevněna třemi kolíky
Výška: 1950 mm
Rozmer zásteny: 70 cm
Spôsob otvárania: Posuvný
Typ skla: Bezpečnostné tvrdené sklo
Hrúbka skla: 8 mm
Farba skla: Transparentné
Povrchová úprava profilu: Čierna
Povrchová úprava profilov: 690-710 mm
Konzoly: 1200 mm
Hrúbka dekoratívnej lišty: 20 mm
Súprava tesnení je súčasťou dodávky: Áno
Materiál profilu: Hliník
Materiál rukoväte: Bez rukoväte
Smer kabíny: Univerzálny
Výrobca: Rea

Šířka: 69 cm, 71 cm

Ďalšie produkty z kategórie Sprchové zásteny

Ďalšie produkty od výrobcu REA


Top