Sprchová zástena Rea Bler 110

Unikátny produkt Sprchová zástena Rea Bler 110 od známej spoločnosti REA ľahko zoženiete tu teraz práve v akcii! Teraz zaobstaráte len za 210.09 €
Cena: 210.09 €

Táto sprchová stena typu walk-in zapadne do vašej kúpeľne ako uliata! (V kombinácii so sprchovými dverami, samozrejme 🙂 Špeciálne stabilizačné rameno ponúka rôzne alternatívy upevnenia, šírku steny je možné vybrať aj podľa vlastného uváženia. Táto stena je vyrobená z vysoko kvalitného bezpečnostného tvrdeného skla, ktoré je pokryté vrstvou Easy Clean, čo je neviditeľný povlak, ktorý urýchľuje stekanie vody po skle a tým zamedzuje usadzovaniu vodného kameňa na povrchu. Vďaka svojej konštrukcii je zostavenie tejto steny veľmi jednoduché – je možné ju namontovať na sprchovú vaničku či priamo na podlahové dlaždice v kombinácii so sprchovacím odtokom.

Tip: Než pristúpite k nákupu sprchovacieho kúta či vane, nezabudnite dôkladne premerať miesto montáže. Vezmite pri tom tiež do úvahy spôsob zostavenia (na sprchovú vaničku alebo priamo na dlažbu v kombinácii so sprchovacím odtokom). Počas zostavovania dodržujte všetky montážne inštrukcie (s dôrazom na starostlivé odmastenie výrobku pred samotným silikónovaním).
Pokiaľ si neviete s montážou rady, zverte ju radšej odborníkovi, ktorý vám poskytne garanciu profesionálne vykonanej práce.

Technické parametre:

Typ steny:
Bočná stena (Walk-in)

Rozmery:
110 cm

Výška:
195 cm

Typ skla:
Bezpečnostné tvrdené

Hrúbka skla:
8 mm

Farba skla:
Transparentná

Vrstva Easy Clean:
Áno

Hrúbka profilov:
17 mm

Šírka profilov:
32 mm

Materiál profilov:
aluminium

Povrchová úprava:
čierna

Regulácia na profiloch:
1090-1110 mm

Materiál úchytov:
chýba

Možnosť montáže bez vaničky:
áno

Orientácia:
dverný doraz ľavý, dverný doraz pravý

Garancia:
24 mesiacov

Ďalšie produkty z kategórie Sprchové zásteny

Ďalšie produkty od výrobcu REA


Top