SOS sada na prežitie 10 dielov

Unikátny a žiadaný kus SOS sada na prežitie 10 dielov od top značky Cattara ľahko môžete získať u nás práve naozaj lacno. Teraz za akčnú cenu 30.79 €
Cena: 30.79 €

SOS sada na prežitie 10 dielov z kategórie Voľný čas | Kempovanie | Nože a multitooly kúpite na Kokiskashop.sk za 30.79 €.

SOS sadu možno využiť ako záchranný nástroj alebo ako doplnok pre outdoor aktivity a camping. Sada pozostáva zo zatváracieho noža s čepeľou dĺžky 6,5 cm, multifunkčnej karty, píšťalky, kompasu s otočnou stupnicou, bivakovacej (izotermickej) fólie, rozmerného kresadla pre zapálenie ohňa, prívesku s LED osvetlením, celokovového pera s prierazným hrotom a LED svietidla napájaného AA batériou (batéria nie je súčasťou balenia) s nastaviteľným kužeľom vysoko výkonného svetla. Všetko je uložené v ochrannom uzatvárateľnom puzdre.
Krabička SOS sady má nízku hmotnosť 446 g a vonkajšie rozmery 17 x 11 x 4,5 cm. Vnútorný priestor je vybavený penovou výplňou na ochranu komponentov. Svojimi rozmermi je sada vhodná na nosenie v menších vreckách, napríklad batohov Cattara ARMY. Možno ju uschovať aj v sumkách.
Zloženie sady:

ochranná krabička
kompas sa stupnicou
zdvojená píšťalka
multifunkčná karta
zatvárací nôž s poistkou
rozmerné kresadlo
bivakovacia fólia
kovové pero s prierazným hrotom
prívesok s LED svetlom
ručné LED svietidlo

Technické údaje:

hmotnosť: 0,446 kg
vonkajšie rozmery: 17 x 11 x 4,5 cm

Ďalšie produkty z kategórie Nože a multitooly

Ďalšie produkty od výrobcu Cattara


Top