Solárna svetelná hadica – 100 LED, farebná

Obľúbený a kvalitný kus Solárna svetelná hadica - 100 LED, farebná pochádzajúce od značky VOLTRONIC® môžete nájsť na našich stránkach teraz naozaj výhodne! Práve teraz len za 19.99 €
Cena: 19.99 €

Solárna svetelná hadica – 100 LED, farebná z kategórie Dom a bývanie | Vianoce | Vianočné osvetlenie | Svetelné káble | LED káble kúpite na Kokiskashop.sk za 16.39 €.

Solárna svetelná hadica je ideálnou dekoráciou všade tam, kde nemôže byť použité klasické elektrické osvetlenie. S príchodom súmraku solárny panel automaticky aktivuje svetelnú hadicu a pri dennom svetle ju opäť vypne. Vonkajšia LED svetelná hadica je ideálna ako vianočné osvetlenie, dekorácia v záhrade, na okná, dvere, do zimnej záhrady, osvetlenie na vonkajší vianočný stromček alebo osvetlenie balkónov.
Neexistujú žiadne limity pre Vašu predstavivosť. Vianočná reťaz je vhodná pre vnútorné i vonkajšie použitie. LED diódy nevytvárajú teplo alebo UV žiarenie. Spotreba elektrickej energie je v porovnaní so žiarovkami extrémne nízka (až 90 % úspor). Životnosť LED je až 100 000 hodín a ďaleko presahuje životnosť normálnej žiarovky (v závislosti na výkone asi 1 000 hodín).
Cez tlačidlo na adaptéri môžete vykonať individuálny výber 2 rôznych svetelných efektov (1. trvalého osvetlenia, 2. blikanie). Zvlášť výhodná je funkcia automatického zapnutia, pri ktorej môže byť svetelná hadica automaticky aktivovaná v tme alebo deaktivovaná v prípade svetla.
Prevádzka solárnej batérie: Vďaka solárnemu panelu (výkon 500 mAh) možno dobíjaciu batériu AA svetelného zdroja dobiť na slnku. Svetelná rúrka môže byť tiež použitá s normálnou batériou AA vovnútri (batérie nie sú súčasťou balenia).
Upozornenie! Jedná sa o solárne osvetlenie, pred použitím preštudujte návod na obsluhu.
Technické údaje:

100 LED diód
farba diód: farebné
dĺžka svetelnej časti: cca 12 m
dĺžka napájacieho kábla: cca 5 m
dĺžka zápichu: cca 25,5 cm
rozmery solárneho panelu vrátane rámčeka: cca 7 x 7 cm

Obsah balenia:

1 x solárna svetelná hadica – 100 LED farebná VOLTRONIC

Ďalšie produkty z kategórie LED káble

Ďalšie produkty od výrobcu VOLTRONIC®


Top