SIXTOL BIKE 2 nosič bicyklov na ťažné zariadenie

Kvalitný a žiadaný výrobok SIXTOL BIKE 2 nosič bicyklov na ťažné zariadenie od značky Sixtol jednoducho môžete získať práve tu v akcii. Teraz za akčnú cenu 232.99 €
Cena: 232.99 €

Kvalitný a robustný nosič bicyklov na ťažné zariadenie SIXTOL BIKE 2 pre dva bicykle s upevnením bicyklov k nosiču bez náradia a ochranou pred odcudzením. Spoľahlivý nosič bicyklov na upevnenie na guľu ťažného zariadenia BIKE 2 pre 2 bicykle.Nosič disponuje jednoduchým systémom upevnenia, so sklápaním na prístup do kufra, s kompletne osvetleným panelom a miestom pre registračnú značku vozidla. Upevnenie bicykla do nosiča sa zaobíde bez náradia, vykonáva sa uchytením držiaka na rám a dotiahnutím pásikov na kolesách umiestnených na základni. Mechanizmus je uzamykací a nehrozí tak odcudzenie bicykla.Zaisťovacie koliesko na upevnenie bicykla je nutné dôkladne dotiahnuť, aby sa prekonal odpor preklzu v zamknutej polohe.Nosič je zhotovený z ocele a každá zo základní bicykla je z hliníka. Nosič je vybavený panelom s osvetlením a miestom na uchytenie registračnej značky (SPZ). Svetelný panel je pripojený k zásuvke ťažného zariadenia vozidla pomocou 13-pólového konektora a je vybavený kompletnými zadnými svietidlami, vrátane osvetlenia EČV (ŠPZ). Aj napriek veľkým rozmerom nosiča, je stále umožnený prístup do kufra a to vďaka dômyselnej konštrukcii a možnosti sklápania celého nosiča.Hlavné výhody:

robustná konštrukcia
upevnenie na guľu bez náradia s ochranou pred krádežou (zámok na guli)
rýchle a jednoduché nasadenie a zložení bicyklov pomocou rýchloupínacieho systému
možnosť uzamknúť bicykle k nosiču – ochrana pred odcudzením
dômyselný systém sklopenia nosiča – prístup do kufra
sklápací zvislý rám nosiča pre bezproblémové uskladnenieObsah balenia:

nosič a všetky jeho súčasti
český návod na montáž a obsluhuUpozornenie:Nosič je opatrený 13-pólovou zástrčkou. Ak máte na aute 7-pólovú zásuvku, musíte si zakúpiť redukciu zo 7 na 13 pólov.Nosič je vhodný pre tieto typy bicyklov: horské bicykle, krosové bicykle, trekingové bicykle, cestné bicykle, BMX a freestyle bicykle, zjazdové bicykle, elektrobicykle a detské bicykle.Tento nosič je možné použiť aj na prepravu elektrobicyklov, len nesmie byť prekročená maximálna nosnosť nosiča. Zníženie hmotnosti elektrobicykla je možné docieliť vybratím batérie a jej uložením do auta.Technické parametre:

nosič na 2 bicykle upevnený na ťažnú guľu veľkosti 50 mm
maximálne zaťaženie nosiča: 30 kg
rozmery nosiča: 980 x 400 x 210 mm
zamykanie bicyklov: áno
zamykanie nosiča: áno
fixácia bicyklov: predné, zadné koleso a rám
svetlá nosiča prepojené so zásuvkou typu E4 13-pólov
max. šírka pneumatiky: 60 mm
priemer rámu kolesa: do 39 x 50 mm (š x v)
materiál rámu nosiča: oceľ
materiál lyžín nosiča: hliník
materiál plastových súčiastok: odolný plast
certifikácia: ATEST 8SD – schválené Ministerstvom dopravy SR​

Ďalšie produkty z kategórie Autokoberce na mieru

Ďalšie produkty od výrobcu Sixtol


Top