Sixtol Benzínový krovinorez Grass cut, 3000 W

Tento veľmi obľúbený kus Sixtol Benzínový krovinorez Grass cut, 3000 W od známeho výrobcu Sixtol ľahko zoženiete práve so zľavou. Ponuky od 112.99 €
Cena: 112.99 €

Tento šikovný krovinorez vyniká svojimi funkciami, všestrannosťou a jednoduchým ovládaním. Je určený na kosenie trávnatých plôch, krovín, drobných drevín alebo húštiny. Jeho prednosťou je bohaté príslušenstvo, najmä náhradné strunové hlavy, robustný vyžínací nôž, kotúč na dreviny, dvojramenný popruh, vďaka ktorému budete s kosou ľahko manipulovať a ochranný štít, ktorý vás ochráni pred poranením tváre.
Vďaka svojmu tvaru a veľkosti je tento krovinorez vhodný pre kosenie v horšie dostupných miestach. Má dvojtaktný motor, ktorý vyniká dynamikou a rýchlosťou naberania otáčok. Prenos výkonu motora prebieha pevným hriadeľom s ložiskami. Uhlová prevodovka s ozubenými kolesami, potom prenáša krútiaci moment z hriadeľa na žací stroj. Plyn sa dá plynule regulovať. Predná rukoväť je tvarovaná do tvaru U, ktorý vám zjednoduší prácu v ťažkom teréne.Nadstavce:

strunová hlava: vhodná na kosenie nízkej trávy na voľnej ploche bez prekážok. Nepoužívajte na kosenie okolo pevných predmetov (ploty, stromy, kamene …), môže dôjsť k poškodeniu strunovej hlavy.

trojramenný vyžínací nôž: vhodný na kosenie vysokej trávy, mlází a nepoddajných tráv. Nepoužívajte na rákosie, nálety, krovia či dreviny, na kosenie okolo pevných predmetov (ploty, stromy, kamene …), môže dôjsť k poškodeniu motorovej kosy.

kotúč na dreviny: vhodný na kosbu náletov, krovia či tenších drevín do priemeru kmeňa 60 mm.

zastrihávač: vhodný nakosenie nízke trávy, vďaka jeho pevnej konštrukcii ho možno použiť na kosenie okolo pevných predmetov (ploty, stromy, kamene …).Technické parametre:

motor: benzín 2-takt/chladený vzduchom
kapacita motora: 49,7 ccm
max. otáčky: 8000 ot./min.
palivo (zmes): bezolovnatý benzín BA 95, olej pre 2-takt motory (1:25)
objem nádrže: 1000 ml
hmotnosť bez paliva: 7,1 kg
hladina hlukového zaťaženia LwA 112 dB
obsah balenia: krovinorez SX6001, 3 strunové hlavy + náhradná vystužená struna, trojramenný vyžínací nôž, kotúč na dreviny, zastrihávač, dvojramenný popruh, ochranný štít, pracovné slúchadlá, kanister na miešanie zmesi, sada náradia pre zostavenie kosy, návod

Ďalšie produkty z kategórie Kosačky

Ďalšie produkty od výrobcu Sixtol


Top