Polti Vaporetto Smart 30

Tento zľavnený kus Polti Vaporetto Smart 30 od top značky Polti ľahko môžete zaobstarať zrovna naozaj lacno! Ceny už od 134.99 €
Cena: 134.99 €

Parný čistič vhodný pre hĺbkové čistenie všetkých plôch. S programom Vaporetto Smart 30_S je eliminovaných 99,99 % všetkých mikroorganizmov, ktoré infikujú váš domov a sú možnými pôvodcami chorôb. * Skúšky vykonávané externým nezávislým laboratóriom ukazujú, že Polti Vaporetto účinne likviduje a odstraňuje 99,99 % najčastejšie sa vyskytujúcich baktérií, plesní a vírusov. Hygienické a čisté. Vaporetto Smart 30_S je navrhnutý pre každodenné čistenie, ale získané výsledky obyčajnú čistotu vďaka dezinfekčnej sile pary ďaleko presahujú.Vaporetto SMART 30_S je kompaktný a ľahko použiteľný prístroj pre každodenné použitie. Praktický úložný priestor pre príslušenstvo poskytne všetko, čo potrebujete na vyčistenie domácnosti, na dosah ruky. Vaporetto SMART 30_S je schválený „British Allergy Foundation“ – britská inštitúcia, ktorá sa zaoberá výskumom alergií, udelila výrobkom Vaporetto známku BAF a schválila ich ako produkty, ktoré z povrchov dokážu účinne eliminovať prachové roztoče a alergény. S 9 rôznymi dodanými doplnkami môžete vyčistiť celý dom s tak perfektnými výsledkami, aké ste nikdy predtým nevideli. Vaša pohovka vás a vašu rodinu víta každý deň. Ak chcete zaručiť jej hygienickú čistotu, môžete pohovku pravidelne ošetrovať pomocou pary, ktorá tkanine vdýchne nový život a zároveň eliminuje prach a baktérie. S koncentrátorom pary v kombinácii s kefou s nylonovými štetinami budú kohútiky opäť čisté a lesklé. Pôsobenie silnej koncentrovanej pary a abrazívne funkcie kefy prirodzene eliminujú tvorbu vodného kameňa. Príslušenstvo:

podlahová kefa – pre čistenie podláh, ako sú dlaždice, parkety alebo kamenina, ďalej je vhodná pre koberce a predložky. Možno ju použiť s podlahovým návlekom.
podlahový návlek – zachytáva nečistoty rozpustené parou a zanecháva povrchy čisté.
textilný návlek – určený na použitie na malú kefu na zber nečistôt rozpustených parou. Možno ho tiež použiť pri čistení matracov a tkanín.
sada malých kief – po vložení do adaptéra pre príslušenstvo môžu kefy odstraňovať aj tie najodolnejšie nečistoty. Rôzne farby umožňujú určiť špecifickú kefa pre jednu oblasť, pre zaručenie maximálnej hygieny.
adaptér pre príslušenstvo – umožňuje pripojenie flexibilnej parnej hadice a všetkého ďalšieho príslušenstva. Súčasne funguje ako parná tryska pre cielené odstránenie nečistôt.
kefa na okná – súprava na čistenie okien sľubuje čisté okná bez šmúh alebo škvŕn s dlhodobejšími výsledkami.
parný koncentrátor – ideálny pre čistenie kúpeľňových doplnkov a kúpeľní, varných dosiek a chladničiek. Vďaka zahnutému tvaru pomôže vyčistiť aj ťažko prístupné priestory.
parná tryska – poskytuje cielené čistenie aj v ťažko prístupných priestoroch. Určená na pripojenie k adaptéru pre príslušenstvo.
lievik – umožňuje rýchle naplnenie bojleru, aby ste mohli začať okamžite čistiť.

Ďalšie produkty z kategórie Parné čističe

Ďalšie produkty od výrobcu Polti


Top