PHYSIONICS fitness rebriny s posuvnou hrazdou

Unikátny a žiadaný produkt PHYSIONICS fitness rebriny s posuvnou hrazdou pochádzajúce od značky Physionics jednoducho nájdete práve za výpredajovú cenu! Akčné ceny už od 128.99 €
Cena: 128.99 €

PHYSIONICS fitness rebriny s posuvnou hrazdou z kategórie Šport | Fitness | Ostatné fitness výrobky | Fitness pomôcky kúpite na Kokiskashop.sk za 164.39 €.

Fitness rebriny z robustného dreva a posuvnou hrazdou, sú spoľahlivým a odolným zariadením. Vhodné náčinie pre rôzne športy a naťahovacie cvičenia, najmä pre terapeutické cvičenia, ktoré môžu zmierniť bolesti chrbta a ďalšie problémy. Výhodou je posuvná hrazda, ktorú môžete zavesením upevniť do výšky podľa Vášho výberu a rozšíriť tak škálu vykonávaných fitness cvičení. Upevňovacie prvky na stenu nie sú súčasťou dodávky. Technické údaje: rebriny: rozmery: 80 x 195 x 14 cm počet priečok: 10 vzdialenosť medzi najnižšou priečkou a podlahou: cca 20 cm maximálne zaťaženie: 100 kg materiál: borovicové drevo (lakované) farba: prírodné drevo posuvná hrazda: počet priečok: 3 rozmery: 73 x 45 x 27 cm maximálne zaťaženie: 100 kg hmotnosť: 2,3 kg materiál: preglejka a borovica farba: prírodné drevo Obsah balenia: 1 x rebriny 1 x hrazda Poznámka: Upevňovacie prvky na stenu nie sú súčasťou dodávky.

Ďalšie produkty z kategórie Fitness pomôcky

Ďalšie produkty od výrobcu Physionics


Top