Pánev na volská oka 7s nepřilnavý povrch GRANDE

Tento žiadaný kus Pánev na volská oka 7s nepřilnavý povrch GRANDE od známej spoločnosti Orion ľahko zaobstaráte práve v akcii! Teraz za akčnú cenu 26.99 €
Cena: 26.99 €

Pre milovníkov nadýchaných lievančekov, chrumkavých zemiačikov alebo volských ôk siahnite po panvici s nepriľnavým povrchom so siedmimi sekciami, ktoré majú roztomilý reliéf. Priemer jednej sekcie je 8 cm, tak akurát na rozklepnutie vajíčka či prípravu jemných lievancov s minimom pridaného tuku, ktoré môžu byť skvelými raňajkami pre vás a vašich blízkych. Úspech zožnete hlavne u detí. Korpus tejto odlievanej panvice je tvorený zliatinou hliníka, ktorá zaistí tvarovú stabilitu panvice, a je potiahnutý kvalitným antiadhéznym povrchom PFLUON GRANIT. Rukoväť je izolovaná, príjemne sa drží a uľahčuje manipuláciu.Prednosti panvíc GRANDE:

kvalitný antiadhézny povrch PFLUON GRANIT zabraňujúci pripekaniu pokrmov
pevná, ergonomická rukoväť zaistí bezpečnú manipuláciu
kompatibilnéso všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie
nevyžaduje tak vysoké teploty rozpálenia ako nerez a liatina
silné sendvičové dno šetrí energiu
možnosť zavesenia
je možné umývať v umývačke, avšak vplyvom agresívnych čistiacich prostriedkov môže dôjsť k nepatrnej oxidácii (tento stav nemá vplyv na proces varenia, nie je zdravotne závadný a nemôže byť dôvodom reklamácie)Odporúčame: používajte veľkosť platničky úmernú priemeru dna a drevené, silikónové alebo nylonové náčinie.

Ďalšie produkty z kategórie Panvice

Ďalšie produkty od výrobcu Orion


Top