Orion Pekáč GRANDE Aróma obojstr. 39x22x15 cm skl. veko

Kvalitný a žiadaný produkt Orion Pekáč GRANDE Aróma obojstr. 39x22x15 cm skl. veko originál od výrobcu Orion ľahko môžete získať tu teraz práve so zľavou. Ponuky od 65.99 €
Cena: 65.99 €

Všestranný pekáč s nepriľnavým povrchom s celkovým rozmerom 39 x 22 x 10 cm má veko s rebrovanou štruktúrou na pečenie skvelých steakov alebo zeleniny, ktoré možno použiť ako samostatný pekáč s rozmerom 39 x 22 x 5 cm. Po priklopení má výšku 15 cm, takže sa pohodlne zmestí do rúry. Hliníkový korpus je potiahnutý kvalitnou nepriľnavou vrstvou PFLUON GRANIT, ktorá umožňuje pečenie s minimom tuku, ale aj ľahkú údržbu.Omáčky aj zredukované šťavy ľahko stiahnete napríklad stierkou, nákypmi, plnkami a pečienkami ľahko naberiete nylonovými alebo drevenými obracačkami a môžete servírovať. Odlievaný masívny pekáč je opatrený sklenenou pokrievkou s rozmerom 31,4 x 20 x 4,5 cm, s nehrdzavejúcim lemom a aróma úchytom, ktorý umožní jemné dávkovanie tekutých dochucovadiel, olejov, vína a marinád. Pokrievka je určená na vyšší pekáč.Vlastnosti:

vyrobené zo zliatiny hliníka potiahnutého kvalitným antiadhéznym povrchom PFLUON GRANIT
pevné rukoväte zaistia bezpečnú manipuláciu
riad je kompatibilný so všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie
je určený na pečenie, zapekanie a gratinovanie v rúre, s pokrievkou až do 200 °C
hliníkové telo pekáča je výborným vodičom tepla, preto je možné rúru vypnúť s predstihom a nechať pokrm „dôjsť“
je možné umývať v umývačke, avšak vplyvom agresívnych čistiacich prostriedkov môže dôjsť k nepatrnej oxidácii (tento stav nemá vplyv na proces varenia, nie je zdravotne závadný a nemôže byť dôvodom reklamácie).Odporúčame: pri intenzívnom ohreve používajte chňapky. Ak pekáč použijete na sporáku, zvoľte veľkosť platničky úmernú priemeru dna a drevené, silikónové alebo nylonové náčinie.

Ďalšie produkty z kategórie Formy na pečenie

Ďalšie produkty od výrobcu Orion


Top