NEXOS Vianočná reťaz, 200 LED, teple biela, zelený kábel

Kvalitný a veľmi žiadaný kus NEXOS Vianočná reťaz, 200 LED, teple biela, zelený kábel od spoločnosti Nexos jednoducho nájdete u nás v zľave. Ponuky od 20.29 €
Cena: 20.29 €

NEXOS Vianočná reťaz, 200 LED, teple biela, zelený kábel z kategórie Dom a bývanie | Vianoce | Vianočné osvetlenie | LED reťaze | Teplé biele kúpite na Kokiskashop.sk za 19.39 €.

Svetelná reťaz je vhodná na vnútorné i vonkajšie použitie – ako na okno či chodbu, tak aj na dom či stromček. Osvetlenie nie je výhradne určené na dobu Vianoc, ale môžete reťaz využiť aj na osvetlenie Vášho stanu či záhrady počas letných mesiacov. Nízka spotreba energie LED diód je šetrná aj k Vašej peňaženke. Súčasťou osvetlenia je aj diaľkové ovládanie, vďaka ktorému osvetlenie na diaľku nielen zapnete a vypnete, ale zároveň môžete nastaviť časovať alebo využiť možnosť zvýšenia alebo zníženia jasu.
Okrem toho má reťaz praktickú funkciu časovača: po zvolení programu stlačte znovu tlačidlo na transformátore na dobu približne 3 sekúnd (alebo tlačidlo na ovládači) – potom sa rozsvieti červená kontrolka na transformátore a aktivuje sa funkcia časovača. Každý deň v túto dobu sa osvetlenie zapne a má prevádzkovú dobu 6 hodín – potom sa osvetlenie vypne na ďalších 18 hodín. Posledný zvolený program sa znovu zapne v čase spustenia. Samozrejmosťou je tiež 8 svetelných funkcií: rôzne kombinácie, svietenie vo vlnách, sekvenčné svietenie, pomalá žiara, rýchle blikanie, pomalé slabnutie, iskrivé blikanie, stále svietenie.
POZOR: Na kartóne je napísané 18 m prívodný kábel / celková dĺžka 38 m, jedná sa chybné údaje, správne údaje sú nižšie popísané.
Technické údaje:

200 LED
max. spotreba: 3,6 Wattov
farba svetla: teplá biela
celková dĺžka: 30 m
dĺžka prívodného kábla: 10 m
farba kábla: zelená
rozteč svetiel: 10 cm
trafo: 31V DC, GS – testovaná bezpečnosť
trieda krytia IP44 (možné použiť aj vonku)
6 hodinový časovač
pre vnútorné aj vonkajšie použitie

Obsah balenia:

svetelná reťaz vrátane napájania
diaľkové ovládanie

Ďalšie produkty z kategórie Teplé biele

Ďalšie produkty od výrobcu Nexos


Top