Marimex Tampa 1,82 x 0,51 m 10340090

Vynikajúci produkt Marimex Tampa 1,82 x 0,51 m 10340090 od známej spoločnosti Intex zaobstaráte práve teraz vo výpredajové akciu! V akcii od 37.99 €
Cena: 37.99 €

Marimex Tampa 1,82 x 0,51 m 10340090 z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Samonosné bazény kúpite na Kokiskashop.sk za 37.99 €.

Bazén Tampa patrí medzi najpredávanejšie a najobľúbenejšie bazény na Slovensku. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Tampa je nízka cena, ľahká údržba a rýchle uvedenie do prevádzky. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, nafúknuť horný golier a začať napúšťať vodu. Stúpajúca voda sama bazén postaví. Od vybalenia bazéna môžete do 10 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a upratať na suché miesto, kde nemrzne. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazénu. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou. Pre ľahké nafúknutie odporúčame zakúpiť ručnú či elektrickú pumpu.
Bazénová fólia: Laminovaná fólia bazéna Tampa je trojvrstvová, vystužená polyesterovou tkaninou. Hrúbka nafukovacieho prstenca je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a steny 0,44 mm. Kvalitné spracovanie zabezpečí dlhodobé bezproblémové užívanie bazéna.
Pripojenie filtrácie: K bazénu môžete pripojiť ľubovoľnú kartušovú či pieskovú filtráciu z našej ponuky. Pre napojenie filtrácie sú pripravené priechody stenou bazénu s priemerom 32 mm (5/4 „).
Pre pripojenie pieskovej či kartušovej filtrácie je potrebné dokúpiť:

6 ks bazénových hadíc
2 ks priechodu stenou bazéna
1 ks inštalačnej sady

Tolerancia rozmerov bazéna: Uvedené rozmery bazéna sú iba orientačné a ovplyvniť ich môže rovnosť podkladu, objem napustenej vody alebo nafúknutie goliera. Povolená výrobná tolerancia je 5%.
Technické údaje:

farba: modrá
priemer bazéna: 1,83 m
výška bazéna: 0,5 m
hĺbka vody: 0,4 m
celkový objem vody v bazéne: 0,9 m3
konštrukcia: samonosný bazén
krycia plachta súčasťou balenia: nie
podložka súčasťou balenia: nie
schodíky súčasťou balenia: nie
skimmer súčasťou balenia: nie

Obsah balenia:

bazén Tampa
návod
záslepky priechodov stien bazéna
rozmery balenia: 36 x 31 x 11 cm
hmotnosť: 3,7 kg

Ďalšie produkty z kategórie Samonosné bazény

Ďalšie produkty od výrobcu Intex


Top