Marimex Florida RATAN Bazén 3,66 x 0,99 m bez príslušenstva

Veľmi žiadaný produkt Marimex Florida RATAN Bazén 3,66 x 0,99 m bez príslušenstva od značky Marimex jednoducho zoženiete na našich stránkach teraz skutočne lacno! Ceny od 253.09 €
Cena: 253.09 €

Marimex Florida RATAN Bazén 3,66 x 0,99 m bez príslušenstva z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Bazény s konštrukciou kúpite na Kokiskashop.sk za 253.09 €.

Bazén Florida sa radí medzi veľmi obľúbené nadzemné bazény v Českej republike. Kúpanie vo vlastnom veľkom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Florida je výhodná cena, ľahká údržba. stabilita konštrukcie, široká hladina vody aj ľahké sprevádzkovanie. Stačí len pripraviť miesto na bazén, rozvinúť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, zostaviť podpornú konštrukciu, na ktorú sa navlečie bazénová fólia. Od vybalenia bazéna môžete do 30 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a upratať na suché, nemrznúce miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Odporúčame bazén po kúpaní zakrývať krycou plachtou. Bazénové vzpery sú galvanizované a odolné proti korózii. Steny sú vyrobené z pružného a pevného 3-vrstvového Polystrenght PVC materiálu. Vonkajšia stena bazéna je prevedená v imitácii ratan. Bazén Florida nie je určený na celkové ani čiastočné zapustenie do zeme. Ide o nadzemný bazén.
Technické údaje:

farba: ratan
priemer bazéna: 3,66 m
priemer hladiny vody: 366 cm
výška bazéna: 0,99 m
celkový objem vody v bazéne: 8,4 m3
konštrukcia: kovová konštrukcia
bazén bez filtrácie
tvar bazéna: kruh
rozmery balenia: 98 x 38 x 31 cm
hmotnosť: 31 kg

Obsah balenia:

1 x bazén Florida
1 x záslepky priechodov stien bazéna

Ďalšie produkty z kategórie Bazény s konštrukciou

Ďalšie produkty od výrobcu Marimex


Top