Magnetický rotoped

Tento najpredávanejší výrobok Magnetický rotoped od známej spoločnosti Acra Sport ľahko zoženiete u nás za akčnú cenu. Akčná cena už od 222.79 €
Cena: 222.79 €

Magnetický rotoped z kategórie Šport | Fitness | Rotopedy a cyklotrenažéry kúpite na Kokiskashop.sk za 251.69 €.

Jazda na magnetickom rotopede priaznivo ovplyvňuje kardiovaskulárny systém, zvyšuje kapacitu pľúc a celkovú vytrvalosť. Vďaka jazde na rotopede dochádza ku komplexnému posilneniu všetkých svalových partií dolných končatín, spaľovaniu tukov a prevencii zdravotných komplikácií. Cvičenie na rotopede sa používa aj pri rekonvalescencii po úrazoch a pri problémoch s kĺbmi.
Tento rotoped je výborný stroj s moderným vzhľadom, ktorý si zamilujete. Výrobok je vhodný iba k aktívnemu domácemu použitiu, nie je určený na profesionálny tréning, pre komerčné účely a vyššie výkonnostné zaťaženie.
Technické údaje:

magnetická brzda s ôsmimi stupňami záťaže
hmotnosť zotrvačného kolesa: 6 kg
prevod gumovým plochým remeňom zaisťujúcim veľmi tichý chod
stredová os je trikrát uložená na kvalitných ložiskách
vertikálne aj horizontálne nastaviteľné sedadlo (pri maximálnom nastavení výšky sedadla je vzdialenosť k šľapaji v najnižšej polohe 90 cm)
funkcie computeru: scan, čas, vzdialenosť, kalórie, hand pulse, rýchlosť, test fyzickej kondície (recovery), stráženie tepovej frekvencie pri cvičení (HRT)
rozmery: 95 x 62 x 147 cm
hmotnosť: 34 kg
nosnosť: 130 kg
odporučené do výšky postavy 195 – 198 cm

Obsah balenia:

1 x rotoped

Ďalšie produkty z kategórie Rotopedy a cyklotrenažéry

Ďalšie produkty od výrobcu Acra Sport


Top