Kompresor AirMAN ResQ Pilot (opr. set na pneumatiku 12″-17″)

Tento veľmi žiadaný produkt Kompresor AirMAN ResQ Pilot (opr. set na pneumatiku 12"-17") od známej značky G21 môžete nájsť u nás práve skutočne lacno! Cena od 35.69 €
Cena: 35.69 €

Kompresor AirMAN ResQ Pilot (opr. set na pneumatiku 12″-17″) z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Ostatné kúpite na Kokiskashop.sk za 35.69 €.

ResQ Pilot značky Airman sa skladá z kompresora a tesniaceho tmelu „skrz ventil“. Opravná sada na stredné pneumatiky 12 až 17″ Vám pomôže v prípade defektu na cestách. Jedná sa o rýchle, jednoduché a čisté riešenie. Tento dvojdielny systém vrátane kompresora a fľaše s tesniacou hmotou je určený pre motocykle, štvorkolky a osobné autá nižšej až strednej triedy.
V balení sa nachádza výkonný kompresor, ktorý dokáže rýchlo nafúknuť vašu pneumatiku. Fľaša s objemom 300 ml so špeciálnou tesniacou hmotou je schopná utesniť defekt do 6 mm. Navyše táto tesniaca hmota nepoškodzuje TPMS/RDKS senzor (snímač tlaku pneumatík).
Nielen pre automobil
Uľahčite si život a majte jeden nástroj pre všetky nafukovacie výrobky. Pri kompresore totiž nájdete aj ďalšie nástavce. Napríklad ihlu pre lopty, nafukovacie hračky, člny a adaptér pre cyklistické bicykle. Ide teda o viacúčelové zariadenie poskytujúce jednoduché, rýchle a bezpečné riešenie.
Turbo adaptér Vám pomocou silného prúdu vzduchu pomôže odstrániť prach, alebo nečistoty z ľubovoľných povrchov. Na cestách už nehľadajte čerpaciu stanicu s funkčným kompresorom, vďaka AirMan® zvládnete bežnú kontrolu a dohustenie pneumatík kdekoľvek si spomeniete.
Návod na použitie
Systém „skrz ventil“ na opravu pneumatík sa ľahko používa. Fľaštičku s tmelom (300 ml) zasuniete do výrezu na tele kompresora pre maximálne pohodlie a bezpečnosť. Tento variant „ValveThrough“ (skrz ventil) aplikuje tesniacu hmotu do pneumatiky priamo pomocou kompresora bez nutnosti vyskrutkovania ventilu. Tento spôsob je pohodlnejší a jednoduchší na použitie. Tesniaci tmel je netoxický, šetrný k životnému prostrediu a umývateľný vodou. Nespôsobí žiadne komplikácie pri následnej oprave v pneuservise.
Variant „ValveOut“ (bez ventilu) kód 5546101 znamená, že je tesniaca hmota do pneumatiky aplikovaná pred vlastným nahustením. V tomto prípade je treba vyskrutkovať ventil, nasadiť fľašu a tesniacu tekutinu ručne vytlačiť do poškodeného kolesa. Po spätnom naskrutkovaní ventilu nahustíme koleso pomocou ručnej pumpy, či kompresora na požadovaný tlak. Systém „ValveOut“ je vhodný pre motocykle a ostatné menšie pneumatiky.
Hlavné prednosti:

dvojdielny systém vrátane kompresora a fľaše s tesniacou hmotou
konektor na autozásuvku
oprava defektu do 6 mm (maximálne 200 km)
tesniaci tmel AirMAN® s objemom 300 ml
netoxické, nehorľavé a umývateľné vodou
nepoškodzuje TMPS/RDKS senzor
praktická, odolná a skladná taška na celú sadu
adaptér na cyklistické bicykle, nafukovacie člny a ihla na lopty

Špecifikácia:

značka airMAN
model ResQ Pilot
určenie sada na opravu pneumatík
vhodné pre motocykle, štvorkolky a osobné autá nižšej a strednej triedy
opravná hmota
tesniaci tmel AirMAN®
zloženie na báze vody a mikrovlákien
objem 300 ml
pneumatiky 12 až 17 “
bezpečnosť netoxický, šetrný k životnému prostrediu a umývateľný vodou
napájanie 12 V, 10 A, 120 W, autokonektor
maximálny hustiaci tlak 6,2 bar
integrovaný tlakomer (bar / psy)
farba čierna
hmotnosť balenia: 1,2 kg
rozmer kompresora: 270 x 100 x 160 mm

Obsah balenia:

kompresor s konektorom na autozásuvku
dosah od zásuvky 4 m vrátane hadice a napájacieho kábla
3 adaptéry navyše: pre bicykle, matrace a športové potreby
praktický prepravný vak

Ďalšie produkty z kategórie Ostatné

Ďalšie produkty od výrobcu G21


Top