Kompresor airMAN ResQ Compressor (opr. set na pneum.13″-19″)

Unikátny kus Kompresor airMAN ResQ Compressor (opr. set na pneum.13"-19") od top značky G21 ľahko môžete zaobstarať tu naozaj lacno. Cena už od 47.59 €
Cena: 47.59 €

Kompresor airMAN ResQ Compressor (opr. set na pneum.13″-19″) z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Ostatné kúpite na Kokiskashop.sk za 47.29 €.

ResQ Tire Repair Kit značky AirMan alebo opravná sada na pneumatiky Vám pomôže v prípade defektu na cestách. Ide o rýchle, jednoduché a čisté riešenie. Tento dvojdielny systém vrátane kompresora a fľaše s tesniacou hmotou je určený pre všetky typy osobných vozidiel.
V balení sa nachádza výkonný kompresor, ktorý dokáže rýchlo nafúknuť Vašu pneumatiku. Fľaša s objemom 450 ml so špeciálnou tesniacou hmotou bude stačiť na opravu klasickej pneumatiky. Opravná sada je schopná utesniť defekt do 6 mm. Navyše táto tesniaca hmota nepoškodzuje TPMS senzor (snímač tlaku pneumatík).
Nielen pre automobil
Uľahčite si život a majte jeden nástroj pre všetky nafukovacie výrobky. Pri kompresore totiž nájdete aj ďalšie nástavce. Napríklad ihlu pre lopty, nafukovacie hračky, člny a adaptér pre cyklistické bicykle. Ide teda o viacúčelové zariadenie poskytujúce jednoduché, rýchle a bezpečné riešenie.
Víťaz testu
V teste opravných sád časopisu Auto Bild sa airMAN ResQ Compressor s prehľadom umiestnil na 1. mieste a získal tak ocenenie tohto časopisu. Rovnako sa umiestnil v teste GTÜ 5 / 2017.
Vlastnosti:

víťaz testu časopisu Auto Bild v kategórii opravných sád
oprava defektu do 6 mm
životnosť tesniacej hmoty minimálne 5 rokov (v balení 450 ml)
netoxické, nehorľavé a umývateľné vodou
nepoškodzuje TMPS senzor
praktická, odolná a skladná taška na celú sadu
adaptér na cyklistické bicykle, nafukovacie člny a ihla na lopty

Špecifikácia:

značka: airMAN
model: ResQ
určenie: sada na opravu pneumatík

Opravná hmota: na báze vody a mikrovlákien
Výkon hustenia na 2.5 bar:

20-litrová pneumatika: cca 2,5 minúty
30-litrová pneumatika: cca 4 minúty
50-litrová pneumatika: cca 6,5 ​​minúty

Ďalšie produkty z kategórie Ostatné

Ďalšie produkty od výrobcu G21


Top