KETER záhradný stolík Corfu II,tmavo-hnedý, 77 x 42 x 57 cm

Tento obľúbený kus KETER záhradný stolík Corfu II,tmavo-hnedý, 77 x 42 x 57 cm pochádzajúce od značky Keter zoženiete u nás v akcii! Práve možno objednať len za 44.99 €
Cena: 44.99 €

KETER záhradný stolík Corfu II,tmavo-hnedý, 77 x 42 x 57 cm z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Stoly | Polyratanové stoly kúpite na Kokiskashop.sk za 44.89 €.

Obdĺžnikový konferenčný stolík je ideálny do malých priestorov alebo ako doplnenie ľubovoľného záhradného setu. Stolík skvele zapadne do každého exteriéru aj interiéru bez ohľadu na konceptuálny štýl daného prostredia, takže príde vhod na záhradu, k bazénu, na terasu, na balkón či kamkoľvek inam. Jeho zostavenie je úplne jednoduché a zaobíde sa aj bez špeciálneho náradia. Konštrukcia stolíka je pritom stále pevná a vydrží bežné zaťaženie vnútornej i vonkajšej prevádzky. Stolík sa nestrapká, nehrdzavie a ani nestráca svoju farbu, pretože je odolný proti vlhkosti, vode, hrdzi, hnilobe, UV žiareniu aj ďalším atmosférickým vplyvom, takže bude vyzerať stále ako nový aj po niekoľkoročnom používaní.
Technické údaje:

nosnosť: 50 kg
materiál: PP živice
dizajn prírodného ratanu
výroba: recyklované materiály
farba: tmavo- hnedá
hmotnosť: 5,1 kg
rozmery stola: 77 x 42 x 57 cm (š x v x h)
nestrapká sa, nehrdzavie a nestráca svoju farbu
odolný voči hrdzi, hnilobe a nepriazni počasia, vrátane UV žiarenia

Obsah balenia:

1 x záhradný stolík
rozmery balenia: 58 x 79 x 20 cm (š x v x h), 5,9 kg

Ďalšie produkty z kategórie Polyratanové stoly

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top