KETER záhradný stôl Bevy Bar Cool, hnedý ratan

Dizajnový produkt KETER záhradný stôl Bevy Bar Cool, hnedý ratan pochádzajúce od značky Keter jednoducho získate zde teraz za výpredajovú cenu. Práve teraz len za 95.89 €
Cena: 95.89 €

KETER záhradný stôl Bevy Bar Cool, hnedý ratan z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Stoly kúpite na Kokiskashop.sk za 96.59 €.

Záhradný stolík je vyrobený z vysoko kvalitnej polypropylénovej živice v modernom dizajne, ktorý imituje štruktúru prírodného ratanu. Tento materiál poskytne stolu výnimočnú odolnosť voči rôznorodým vplyvom, ako je napríklad mechanické opotrebenie, voda, vlhkosť, hniloba a hrdza či UV žiarenie. Vďaka vysokej stálosti farieb sa nikdy nestane, že by sa stôl na priamom slnečnom svite začal lúpať alebo blednúť, čo značne predĺži jeho životnosť. Zostavenie stola je úplne jednoduché a zaberie pár krátkych chvíľ. Navyše je PP materiál nenáročný na údržbu, pretože Vám na čistenie postačí iba handrička s horúcou vodou. Hodí sa však aj na chladenie nápojov vďaka dvojitým stenám, kedy vám stačí do vnútorného priestoru vložiť ľad.
Technické údaje:

materiál: polypropylénové živice
farba: hnedá
hmotnosť: 10,5 kg
rozmery: 83,5 x 52 až 75 x 40,5 cm ( š x v x h )
hmotnosť balenia: 11,7 kg
rozmer balenia: 84,7 x 42,4 x 39,6 cm ( š x v x h )
objem vnútorného priestoru: 60 l
kapacita: 130 plechoviek ( 330 ml ) / 65 fliaš ( 500 ml )
nosnosť úložného priestoru: 68 kg
nosnosť dosky ( barový stolík ): až 25 kg
nosnosť dosky ( konferenčný stôl ): až 50 kg
polohy hornej dosky: 2

Obsah balenia:

1x záhradný stôl Keter Bevy Cool Bar

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top