KETER záhradný nábytok Corfu love seat dvojsedačka grafitová

Tento lacný produkt KETER záhradný nábytok Corfu love seat dvojsedačka grafitová originál od značky Keter ľahko zaobstaráte na našich stránkach teraz lacno! Teraz za akčnú cenu 155.99 €
Cena: 155.99 €

KETER záhradný nábytok Corfu love seat dvojsedačka grafitová z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety kúpite na Kokiskashop.sk za 155.99 €.

Záhradná dvojmiestna pohovka Vás nadchne svojim nevšedným dizajnom v imitácii prírodného ratanu. Konštrukcia je pritom pevná a vydrží bežné zaťaženie vonkajšej prevádzky. Pohodlnú sedačku si jednoducho zamilujete. Objednajte si k nej aj kreslo, stolík a trojmiestne pohovku z rady Keter Corfu a získajte dokonalý záhradný set. Zostavenie je veľmi jednoduché, nie je potrebné žiadne špeciálne náradie. Vyrobený z recyklovaných materiálov – pevná umelá živica – ktoré sú odolné poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Môžete ho tak aj za zlého počasia nechať vonku bez obáv o životnosť. Tento produkt je vyrobený z recyklovaného plastu. Jeho používaním pomáhate chrániť prírodu.
Technické údaje:

materiál: pevná umelá živica
výroba: recyklované materiály
rám: bez kovových častí – odolný hrdzi
montáž: bez náradia
farba: grafitová
rozmery: 128 x 79 x 70 cm (š x v x h)
hmotnosť: 11,67 kg
rozmery balenia: 120 x 80 x 35 cm
hmotnosť balenia: 17,6 kg

Obsah balenia:

1 x záhradná dvojmiestna pohovka vrátane pohodlných sedákov

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top