Keter Záhradný domek Oakland sivohnedý

Obľúbený a kvalitný výrobok Keter Záhradný domek Oakland sivohnedý od kvalitnej značky Keter jednoducho nájdete na našich stránkach v zľave! Ponuky od 1988.59 €
Cena: 1988.59 €

Keter Záhradný domek Oakland sivohnedý z kategórie Záhrada | Záhradné domčeky | Záhradné domčeky kúpite na Kokiskashop.sk za 1988.59 €.

Máte záhradné náčinie všade po dome alebo po záhrade a vo vašej garáži už nie je miesto? Do praktického záhradného domčeka uložíte nielen náradie a ostatné záhradné príslušenstvo, ale je dostatočne priestranný aj pre uloženie kosačky, grilu, rebríka, trampolíny, celých setov záhradného nábytku a ďalších potrebných vecí.
Bývate v rušnej štvrti? Potom oceníte zaisťovací systém z ušľachtilej ocele, ktorý je pripravený na osadenie zámkom, takže budú vaše veci úplne v bezpečí. Súčasťou domčeka sú aj široké dvojité dvere, viktoriánske okná a svetlíky, ktoré do domčeka vnesú prirodzené denné svetlo a zaistia aj lepšiu cirkuláciu vzduchu. Pomocou systému D-Clip môžete na vnútornú stranu stien veľmi jednoducho umiestniť regály, organizéry alebo si zavesiť bicykel.
Tento bezúdržbový záhradný domček je vyrobený z vysoko kvalitnej polypropylénovej živice v modernom dizajne, ktorý imituje štruktúru prírodného ratanu. Masívna strecha a dodatočne spevnená oceľová konštrukcia predĺži životnosť domčeka na maximum. Steny sú vyrobené z dvojitého profilu technológií DuoTech, takže sú vystužené rebrovými segmentami. Domček tak hravo odolá aj drsnému zaobchádzaniu, vandalizmu, extrémnemu počasiu či UV žiareniu. Patentovaná technológia DuoTech vám navyše zaručí aj to, že si domček môžete natrieť lakom ľubovoľnej farby podľa svojej fantázie alebo podľa okolitého prostredia. Zvýšená podlaha garantuje, že sa dovnútra nedostane žiadne lístie alebo sneh.
Technické údaje:

značka: Keter
určenie: záhradný domček
zastavaná plocha: 8 m²
úžitková plocha: 6,5 m²
nosnosť strechy: až 100 kg/m²
sklon strechy: 7/12
dvojité dvere
dverný otvor 148,5 x 182,3 cm
počet okien: 2
integrované svetlíky: nie
podlahový panel: áno
zaisťovací systém áno
materiál systému: ušľachtilá oceľ
odolnosť voči UV žiareniu: áno
odolnosť voči vlhkosti a vode: áno
materiál: polypropylénová živica
technológia výroby: DuoTech
čistá hmotnosť: 215 kg
farba: sivá a antracitová
čistá hmotnosť: 215 kg
rozmery: 350 x 229 x 254 cm (Š x V x H)

Obsah balenia:

1 x záhradný domček
1 x montážna sada
hmotnosť balenia: 223 kg
rozmery balenia: 227 x 105,5 x 132 cm (Š x V x H)

Ďalšie produkty z kategórie Záhradné domčeky

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top