KETER záhradný domček MANOR 6 x 8 DD, sivý/biely

Obľúbený a akčný výrobok KETER záhradný domček MANOR 6 x 8 DD, sivý/biely od obľúbeného výrobcu Keter môžete zohnať práve tu za výpredajovú cenu. Cena od 816.19 €
Cena: 816.19 €

KETER záhradný domček MANOR 6 x 8 DD, sivý/biely z kategórie Záhrada | Záhradné domčeky | Záhradné domčeky kúpite na Kokiskashop.sk za 816.19 €.

Záhradný domček Manor 6 x 8 má optimálnu veľkosť a je veľmi ľahké ho zostaviť. Domček je vhodný na skladovanie záhradného náradia, ale aj na uchovanie športového náčinia, dielenského náradia i vybavenie na grilovanie, vrátane rozmernejších plynových grilov. Záhradný domček Keter Manor je vybavený silnou sedlovou strechou, ktorá vydrží zaťaženie až do 75 kg/m², takže hravo odolá aj halde snehu. Má dvojité dvere aj malé okienko a vhodný ventilačný systém s regulovanou cirkuláciou vzduchu. Podlahový panel potom vydrží zaťaženie až 150 kg/m² a spoľahlivo tak ochráni obsah pred bahnom, dažďom, snehom aj hlodavcami a inými škodcami. Predné dvere sú opatrené oceľovou západkou, na ktorú je možné nasadiť visiaci zámok pre väčšiu bezpečnosť. Domček dokonale spája estetiku pravého dreva s najlepšími vlastnosťami plastov, takže je úplne odolný voči UV žiareniu aj extrémnym zrážkam a poveternostným vplyvom. Vďaka tomu vyzerá Keter Manor aj po desiatich rokoch tak, ako by bol práve vyňatý z obalu a zmontovaný. Navyše je nenáročný na údržbu, nemusí byť vôbec impregnovaný a na čistenie vám tak postačí len handrička s horúcou vodou.
Technické údaje:

farba: svetlo šedá a biela
farba strechy: tmavo šedá
tvar domčeka: klasický
tvar strechy: Apex
dvojitá stena: Áno
dvojité dvere: Áno
počet okien: 1 ks
ventilačná mriežka: Áno
maximálne zaťaženie strechy: 75 kg/m²
maximálne zaťaženie podlahy: 150 kg/m²
čistá hmotnosť: 79 kg
rozmery: 185,5 x 236,8 x 227 cm (š x v x h)
hmotnosť balenia: 83,5 kg
rozmery balenia: 24 x 235 x 111 cm (š x v x h)

Obsah balenia:

1 x záhradný domček Keter Manor 6 x 8
1 x montážna sada

Ďalšie produkty z kategórie Záhradné domčeky

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top