KETER záhradný domček MANOR, 4 x 6, S, sivý

Žiadaný kus KETER záhradný domček MANOR, 4 x 6, S, sivý s osvedčenou značkou Keter ľahko získate tu a teraz za výhodnú cenu. Ponuky od 448.99 €
Cena: 448.99 €

KETER záhradný domček MANOR, 4 x 6, S, sivý z kategórie Záhrada | Záhradné domčeky | Záhradné domčeky kúpite na Kokiskashop.sk za 448.99 €.

Záhradný domček Manor 4 x 6 má optimálnu veľkosť a je veľmi ľahké ho zostaviť. Je vybavený silnou sedlovou strechou, ktorá vydrží zaťaženie až do 75 kg/m², má dvojité dvere aj malé okienko a ventilačný systém s regulovanou cirkuláciou vzduchu. Podlahový panel vydrží zaťaženie až 150 kg/m² a spoľahlivo ochráni obsah pred bahnom, dažďom, snehom aj hlodavcami a inými škodcami. Predné dvere sú opatrené oceľovou západkou, na ktorú je možné nasadiť visiaci zámok pre väčšiu bezpečnosť. Domček spája estetiku pravého dreva s najlepšími vlastnosťami plastov, je úplne odolný voči UV žiareniu aj extrémnym zrážkam a poveternostným vplyvom. Navyše je nenáročný na údržbu, nemusí byť vôbec impregnovaný a na čistenie vám tak postačí len handrička s horúcou vodou.
Technické údaje:

farba: svetlo šedá a biela
farba strechy: tmavo šedá
tvar domčeka: klasický
tvar strechy: Apex
dvojitá stena: Áno
dvojité dvere: Áno
počet okien: 1 ks
ventilačná mriežka: Áno
čistá hmotnosť: 44,5 kg
maximálne zaťaženie strechy: 75 kg/m²
maximálne zaťaženie podlahy: 150 kg/m²
rozmery: 130 x 198 x 192 cm (š x v x h)
hmotnosť balenia: 48 kg
rozmery balenia: 200 x 113 x 15,8 cm (š x v x h)

Obsah balenia:

1 x záhradný domček Keter Manor 4 x 6
1 x montážna sada

Ďalšie produkty z kategórie Záhradné domčeky

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top