KETER záhradný box City Storage Box, 113 l , grafitový

Unikátny výrobok KETER záhradný box City Storage Box, 113 l , grafitový originál od značky Keter získate na našich stránkach vo výpredajové akciu. Akčné ceny už od 31.49 €
Cena: 31.49 €

KETER záhradný box City Storage Box, 113 l , grafitový z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné boxy kúpite na Kokiskashop.sk za 31.49 €.

Úložný záhradný box City Storage značky Keter v grafitovej farbe má kapacitu 113 litrov. Svojím dizajnom pripomína prírodné drevené palubovky. Skvele tak doplnia ako moderné, tak aj tradičné look okolia. Veľkou výhodou boxu je jeho nízka hmotnosť a vodeodolnosť. Poskytuje suché vetrané prostredie pre skladované veci. Tento nízkoúdržbový box je odolný voči hrdzi, hnilobe a ďalším poškodeniam spôsobeným nepriaznivým počasím. Vysoká kvalita a precízne spracovanie spolu s najlepšími materiálmi použitými pri výrobe zaručujú životnosť na mnoho dlhých rokov. Vzhľadom pripomína brúsené drevo, ale na rozdiel od neho je pevný dlhšiu dobu a odolný voči okolitým prírodným vplyvom (vrátane UV žiarenia).
Technické údaje:

kapacita 113 litrov
farba: grafitová
materiál: trvanlivá umelá živica
rozmery: 57,8 x 55 x 44 cm (š x v x h)
hmotnosť: 3,55 kg
rozmery balenia: 58 x 52 x 8 cm
hmotnosť balenia: 3,65 kg

Obsah balenia:

1 x úložný záhradný box

Ďalšie produkty z kategórie Záhradné boxy

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top