KETER vyvýšený záhon Maple square- hnedý, 106 x 32 x 106 cm

Kvalitný výrobok KETER vyvýšený záhon Maple square- hnedý, 106 x 32 x 106 cm od značky Keter jednoducho môžete zaobstarať na našich stránkach teraz práve naozaj lacno. Teraz zaobstaráte len za 54.49 €
Cena: 54.49 €

KETER vyvýšený záhon Maple square- hnedý, 106 x 32 x 106 cm z kategórie Záhrada | Záhradné dekorácie | Kvetináče kúpite na Kokiskashop.sk za 54.79 €.

Pomocou kvetináča KETER Maple Square je pestovanie zeleniny a kvetov ľahké. Kvetináč slúži predovšetkým ako vyvýšený záhon, kedy chráni okrasné kvety, bylinky či zeleninu v zemi, takže sa jedná o veľmi praktický doplnok pre Vašu záhradu. Moderný kompozitný materiál Evotech vznikol koextrúziou, čo je proces lisovania 2 (alebo viacerých) materiálov cez rovnakú lisovnicu. Výsledný polymér potom dokonale spája estetiku prírodného dreva s najlepšími vlastnosťami plastov, takže sa kvetináč bude vynímať v rôznorodom prostredí, navyše je výnimočne odolný voči UV žiareniu aj extrémnym zrážkam a ďalším poveternostným vplyvom a hravo odolá aj vlhkosti či hnilobe. Navyše je tento materiál nenáročný na údržbu, nemusí byť vôbec impregnovaný a na čistenie Vám tak postačí iba handrička s horúcou vodou.
Technické údaje:

farba: grafitová
čistá hmotnosť: 15,4 kg
rozmery: 106 x 32 x 106 cm (š x v x h)
hmotnosť balenia: 19,42 kg
rozmery balenia: 115 x 33 x 9,3 cm (š x v x h)
záhon nemá dno

Obsah balenia:

1 x kvetináč KETER Maple Square

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top