KETER Corfu love seat max- záhradná pohovka, cappuccino

Akčný kus KETER Corfu love seat max- záhradná pohovka, cappuccino od značky Keter ľahko nájdete zrovna v zľave. Akčné ceny od 206.99 €
Cena: 206.99 €

KETER Corfu love seat max- záhradná pohovka, cappuccino z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety kúpite na Kokiskashop.sk za 206.99 €.

Záhradná trojmiestna pohovka z rady Corfu je najobľúbenejšia z rady nábytku Keter, ktorá Vás nadchne svojim nevšedným dizajnom v imitácii prírodného ratanu. Konštrukcia je pritom pevná a vydrží bežné zaťaženie vonkajšej prevádzky. Pohodlnú sedačku si jednoducho zamilujete. Objednajte si k nej aj kreslo, stolík a dvojmiestnu pohovku z rady Keter Corfu a získajte dokonalý záhradný set. Zostavenie je veľmi jednoduché, nie je potrebné žiadne špeciálne náradie. Vyrobený z recyklovaných materiálov – pevná umelá živica – ktoré sú odolné poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Môžete ho tak aj za zlého počasia nechať vonku bez obáv o životnosť. Tento produkt je vyrobený z recyklovaného plastu. Jeho používaním pomáhate chrániť prírodu.
Technické údaje:

materiál: pevná umelá živica
výroba: recyklované materiály
rám: bez kovových častí – odolný hrdzi
montáž: bez náradia
farba: cappuccino
rozmery: 182 x 79 x 70 cm (š x v x h)
hmotnosť: 17,5 kg
rozmery balenia: 120 x 80 x 42 cm
hmotnosť balenia: 23,1 kg

Obsah balenia:

1 x záhradná trojmiestna pohovka vrátane pohodlných sedákov

Ďalšie produkty od výrobcu Keter


Top