Kellermann sada na manikúru a pedikúru 9205 P N, hnedá

Tento akčný výrobok Kellermann sada na manikúru a pedikúru 9205 P N, hnedá od výrobcu Kellerman ľahko môžete získať na našich stránkach teraz za výpredajovú cenu. Akčná cena od 48.99 €
Cena: 48.99 €

Veľká a kvalitná sada na manikúru a pedikúru od nemeckého výrobcu Kellermann. Bohato vybavená sada 16 nástrojmi z kvalitnej poniklovanej ocele zaručí dlhoročnú životnosť a odolnosť výrobku voči opotrebeniu. Elegantné hnedé púzdro je vyrobené zo syntetickej kože, zapínanie na zips. Táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete pre dokonalú starostlivosť o vaše nechty. Krásny a hodnotný darček, ktorý určite poteší každého.Súprava obsahuje:

1x nožnice na nechty
1x nožnice na nechtovú kožičku
1x kliešte na nechty
1x kliešte na kožičku
1x klieštiky na nechty veľké
1x klieštiky na nechty malé
1x pilník
1x pinzeta šikmá
1x pinzeta špicatá
1x obojstranný nástroj na komedóny
6x manikúrny nástroj na čistenie nechtov a úpravu nechtovej kožičkyKellermann je nemecká firma s tradíciou už od roku 1927 a patrí medzi najznámejších výrobcov nástrojov pre manikúru a pedikúru. Ich inovatívne trendovo orientované produkty sú už viac než 75 rokov celosvetovo známe pre svoju trvalo vysokú kvalitu, dlhú životnosť, odolnosť použitých materiálov či jedinečný a vkusný dizajn. Spoločnosť vychádza z veľmi starej tradície výrobkov Solingen. Ich logo – tri meče – odkazuje na tradíciu remesla a symbolizuje jednotu a silu. V sortimente nájdete všetko, čo je potrebné pre dokonalú starostlivosť o nechty.

Ďalšie produkty z kategórie Manikúra a pedikúra

Ďalšie produkty od výrobcu Kellerman


Top