Jago stojacia oblúková lampa oranžová, 130 – 180 cm

Kvalitný a obľúbený kus Jago stojacia oblúková lampa oranžová, 130 - 180 cm originál od značky Jago ľahko nájdete tu teraz práve za akčnú cenu! Práve možno objednať len za 73.49 €
Cena: 73.49 €

Jago stojacia oblúková lampa oranžová, 130 – 180 cm z kategórie Dom a bývanie | Domáce spotrebiče | Svietidlá | Lampy a lustre kúpite na Kokiskashop.sk za 76.69 €.

Táto oranžová oblúková lampa s mramorovým podstavcom dodá Vašej obývačke, spálni alebo kancelárii nádych jednoduchosti a elegancie. Táto stojacia lampa je výškovo nastaviteľná (130 – 180 cm) a vyžaduje štandardnú žiarovku alebo LED žiarovku E27 (žiarovka nie je súčasťou dodávky); max. 60 W / 8 W. Tienidlo našej stojacej lampy je možné otáčať, takže môžete osvetliť ľubovoľnú oblasť. Spôsob, akým je žiarovka zapuzdrená do miskovitého tienidla, dodáva oblúkovej lampe obzvlášť príjemný, teplý a upokojujúci účinok. Moderné oblúkové svetlá v retro štýle sú už nejaký čas trendom, ktorý možno často nájsť v domácnostiach a komerčných zariadeniach. Táto vintage stojaca lampa je veľmi univerzálna a môže výrazne vylepšiť interiér Vašej obývačky, spálne a kancelárie. Môže byť tiež súčasťou vytúženého retro prostredia osvetlenia konceptu baru, reštaurácie alebo kaviarne.
Technické údaje:

rozmer výrobku: 130 – 180 cm
výškovo nastaviteľná
vyžaduje štandardnú žiarovku alebo LED žiarovku E27 (žiarovka nie je súčasťou balenia)
mramorový podstavec
káblové pripojenie: 2 m
hmotnosť: 4,9 kg
napájanie: 220-240 V
stupeň krytia: IP20
trieda ochrany: trieda I
spotreba energie: 60 W
farba: oranžová
materiál tienidla: akryl
otočná hlava: 360 stupňov
rozmery tienidla: 25 x 18 cm (ø x h)
polyesterový držiak lampy
stojan na lampu: nerezová oceľ
tlačidlový spínač

Obsah balenia:

1 x oblúková lampa

Ďalšie produkty z kategórie Lampy a lustre

Ďalšie produkty od výrobcu Jago


Top