Infantastic veľký drevený domček pre bábiky s osvetlením

Vynikajúci kus Infantastic veľký drevený domček pre bábiky s osvetlením od známej spoločnosti Infantastic jednoducho môžete zohnať na našich stránkach teraz práve za akčnú cenu! Teraz možno objednať len za 182.29 €
Cena: 182.29 €

Infantastic veľký drevený domček pre bábiky s osvetlením z kategórie Darčeky a hračky | Hračky pre dievčatá | Domčeky a bábiky kúpite na Kokiskashop.sk za 144.98 €.

S týmto nadčasovým darčekom sa Vaše deti môžu na niekoľko hodín ponoriť do svojho sveta plného fantázie. Deti majú možnosť zmeniť usporiadanie nábytku a vytvoriť si vo svojich hlavách realistické scenáre na podporu kognitívneho a sociálneho rozvoja. Táto farebná hračka je vhodná na spoločnú hru niekoľkých detí. Domček môžete používať doma, v herni, v škole alebo v škôlke. Nápaditá hra plná fantázie prispieva zdravo k všeobecnému vývoju dieťaťa. Upozornenie: Nevhodné pre deti do 36 mesiacov. Technické údaje: celkové rozmery: 121 x 80 x 41 cm materiál príslušenstvo: masívne drevo, MDF, látka, plast materiál domčeka: MDF a borovicové drevo LED osvetlenie napájanie: batérie 1 x 1,5 V AAA (nie sú súčasťou) vhodné pre bábiky vysoké: 27 cm miestnosti a vybavenie: vstupná hala kuchyňa: jedálenský stôl a stoličky kúpeľňa: vaňa a toaleta obývacia izba: pohovka, nočný stolík, klavír, stolička, lampa spálňa: posteľ, lapma balkón rôzne nálepky Obsah balenia: 1 x domček vr. nábytku a doplnkov (12 kusov) 1 x návod na obluhu (EN / FR / DE / ES / IT)

Ďalšie produkty z kategórie Domčeky a bábiky

Ďalšie produkty od výrobcu Infantastic


Top