HONEYWELL ES800I, mobilní ochlazovač vzduchu s ionizátorem, dálkový ovladač

Výnimočný produkt HONEYWELL ES800I, mobilní ochlazovač vzduchu s ionizátorem, dálkový ovladač od známeho výrobcu Honeywell jednoducho môžete zaobstarať zrovna v akcii. Práve možno objednať len za 172.99 €
Cena: 172.99 €

Mobilný ochladzovač vzduchu 3v1 Honeywell ES800 s ionizátorom a s diaľkovým ovládačom vám pomôže prežiť sparné dni doma aj v kancelárii. Ochladzovač je vhodný do ktorejkoľvek miestnosti s rozlohou až 12 m2. Do odnímateľnej nádrže sa zmestí až 7 litrov vody. Prípadne môžete pre ľadový efekt doplniť aj kocky ľadu do vrchného zásobníka.
Princíp fungovania je jednoduchý: voda steká po špeciálnej vypchávke. Keď ňou prejde teplý vzduch, prirodzene sa ochladí a zvlhčí, a ventilátor ho následne vženie do miestnosti.Môžete si vybrať z troch rýchlostí a funkcií, napríklad: chladenie, zvlhčovanie, ventilátor. Ovládanie je ľahké a intuitívne. Vďaka diaľkovému ovládaču môžete ochladzovač ovládať pokojne z gauča. Vďaka nízkej hmotnosti je možné ochladzovač premiestňovať kamkoľvek, kam práve potrebujete.Technická špecifikácia:

spotreba energie: 190 W
počet režimov: 4
výkon: 38,1 W
cirkulácia vzduchu: 350 m3/hodina
veľkosť priestoru max. do 12 m2
hladina hlučnosti min. 25dB
časovač: áno
kolieska pre ľahký presun: áno
odnímateľná vodná nádrž: áno
ľadová komora: áno
nastaviteľné zvlhčovanie: nie
alarm nízkej hladiny vody: áno
oscilačné žalúzie: áno
chladiace médiá: Honeycomb
ionizátor
3v1 odparovacie chladenie, ventilátor a zvlhčovaniePríslušenstvo:

diaľkové ovládanie
odnímateľná nádrž na vodu s objemom 7 l

Ďalšie produkty z kategórie Ventilátory

Ďalšie produkty od výrobcu Honeywell


Top