Hmyzí hotel – domček pre prospešný hmyz IV.

Výnimočný a žiadaný produkt Hmyzí hotel - domček pre prospešný hmyz IV. od top výrobcu Gaboni nájdete tu teraz práve v akcii. Ceny už od 47.29 €
Cena: 47.29 €

Hmyzí hotel – domček pre prospešný hmyz IV. z kategórie Záhrada | Záhradné dekorácie | Ostatné kúpite na Kokiskashop.sk za 41.39 €.

Najčastejšími obyvateľmi hmyzích hotelov sú samotárske včely, ktoré patria medzi významných opeľovačov. Okrem včielok samotárok tu môžu nájsť úkryt aj motýle a pestrice, ktorých larvy likvidujú škodlivý hmyz. Medzi ďalších obyvateľov sa radia zlatoočky, lienky a ucholaky, ktorí požierajú škodlivý hmyz, predovšetkým vošky. Prečo mať hmyzí hotel?Hmyz nám pomáha s likvidáciou škodcov (napr. vošiek) najmä vtedy, ak sa chceme vyhnúť chemickým prípravkom. Ľudia si mnohokrát neuvedomujú, že bez hmyzích opeľovačov by sa ani nedočkali veľkej úrody – väčšina ovocných stromov totiž k svojmu opeleniu potrebuje hmyz. Kam hmyzí hotel umiestniť?Vyššie od zeme, najlepšie na strom alebo stenu. Na južnú stranu, kde bude hmyz chránený pred ďažďom a vetrom. Na väčšiu plochu odporúčame umiestniť viac hotelov. Technické údaje: rozmery: 47 x 76 cm (d x š) hrúbka: 7 cm hmotnosť balenia: 7 kg Obsah balenia: 1 x domček pre hmyz (zložený)

Ďalšie produkty z kategórie Ostatné

Ďalšie produkty od výrobcu Gaboni


Top