Garthen Djembe 665 Africký bubon – 60 cm

Lacný produkt Garthen Djembe 665 Africký bubon - 60 cm od značky Garthen ľahko môžete zaobstarať práve teraz skutočne výhodne. Akčné ceny od 102.89 €
Cena: 102.89 €

Garthen Djembe 665 Africký bubon – 60 cm z kategórie Voľný čas | Hudobné nástroje | Djembe kúpite na Kokiskashop.sk za 99.79 €.

Djembe je drevený bubon, ručne dlabaný do tvaru pohára. Je to rýdzo africký nástroj, ktorý si získal veľkú popularitu po celom svete. Možno ho používať buď ako sólový nástroj alebo v zbore. Skúste ho raz rozoznieť, okamžite si vás získa svojím jedinečným zvukom a stanete sa jeho doživotným fanúšikom. Djembe vzniklo v západnej Afrike, na území súčasnej Guinei, Mali, Burkina Faso a Pobrežia Slonoviny. Tvar bol inšpirovaný africkými malty, v priebehu času sa zdokonaľoval až k dnešnej podobe. Kvalitu, rozsah a farbu zvuku djembe však neurčuje len vonkajší tvar – veľkú úlohu tu zohráva kvalita opracovania celého vnútra djembe. Djembe z nášho e-shopu je ručne dlabaný z jedného kusu dreva a potiahnutý kožou z kozy. Hudobné nástroje z našej ponuky sú ručne vyrezávané a maľované, z toho dôvodu sa môžu v skutočnosti motívy a rozmery mierne líšiť.
Technické údaje:

výška: 60 cm
priemer: 26 cm
materiál: drevo mahagón
potiahnuté kožou z kozy

Obsah balenia:

1 x djembe bubon

Ďalšie produkty z kategórie Djembe

Ďalšie produkty od výrobcu Garthen


Top