Domo DO705BL polievkovar 2 l

Unikátny a žiadaný výrobok Domo DO705BL polievkovar 2 l pochádzajúce od značky Domo môžete zaobstarať teraz naozaj lacno! Teraz za akčnú cenu 94.99 €
Cena: 94.99 €

Ak máte radi polievky a marmelády a nemáte času nazvyš, je pre vás tento plne automatický polievkovar s funkciou prípravy marmelády to pravé. Ideálny pre prípravu polievky potom, čo prídete domov z práce alebo školy. Do nehrdzavejúcej nádoby polievkovaru vložíte suroviny, zvolíte jeden z automatických programov a za 20 minút, než sa doma rozhliadnete, máte pripravenú výbornú polievku.Program na výrobu marmelády bol vyvinutý počas dlhého testovania v reálnej prevádzke vo vývojovom centre v Belgicku a vďaka tomu je plne optimalizovaný pre automatickú prípravu perfektné domáce marmelády.Vlastnosti:

celonehrdzavejúca nádoba: spracuje 1,2 – 2 l polievky
prehľadný LCD displej s odpočítavaním zvyšného času
LCD displej je umiestnený na rukoväti, je stále na očiach a nehrozí jeho zašpinenie
polievka hotová za 20 minút
súčasťou balenia je kniha s receptami
6 programov
pamäťová funkcia pre dočasné prerušenie programu: 2 minúty
bezpečnostná poistka proti spusteniu bez veka
bezpečnostná tepelná poistka proti pripáleniu surovín
výkon samotného mixéra 150 W
integrovaný teplomer zaručuje presné sledovanie teploty
hladké dno pre jednoduché čistenie
funkcia udržania teploty polievky po dobu 30 minút!
odpojiteľný napájací kábel
kryt konektora napájacieho kábla proti nečistotám
plastové diely prichádzajúce do styku s potravinami vyrobené z nezávadných plastov bez použitia BPA
počet otáčok mixéra: 12750-17250 ot./min.Na prvý pohľad dominuje polievkovaru veľká celonehrdz. nádoba, ktorá spracuje až 2 litre polievky, teda je vhodná na prípravu polievky pre celú rodinu. Na druhý pohľad si všimnete prehľadného LCD displeja a iba 2 tlačidiel pre jednoduché ovládanie, ktoré sú doplnené kontrolkami so zvoleným programom. Pri odobratí veka vás zaujme integrovaný mixér, ktorý si podľa zvoleného programu sám rozmixuje ingrediencie. Ak sa pozriete pod povrch, začne sa tento polievkovar ešte viac odlišovať od bežných polievkovarov. Poskytuje možnosť voľby zo 6 programov pre prípravu polievok, výživ, džemov, marmelád alebo smoothie. Ďalej disponuje pamäťovou funkciou, vďaka ktorej budete môcť pridávať suroviny bez toho, aby ste prerušili program. Jednoducho otvoríte veko, pridáte suroviny a po zatvorení bude program ďalej pokračovať. V neposlednom rade je potrebné spomenúť funkciu udržania teploty, kedy polévkovar udržuje polievku teplú po dobu 30 minút. A na záver prichádza upratovanie. Nehrdzavejúca nádoba s hladkým dnom a odpojiteľným napájacím káblom sa čistí veľmi ľahko a ak budete chcieť, aby sa polievkovar vyčistil sám, dáte do nádoby vodu, zapnete program samotné mixovanie/čistenie a polievkovar sa sám umyje.Ďalšie využitie:

polievky
smoothie
milkshake
desiate
kompóty
kaše
domáci marmelády (až z 1,5 kg ovocia)

Ďalšie produkty od výrobcu Domo


Top