Divero Neapol 95 Umývadlo z prírodného kameňa andezit

Dizajnový výrobok Divero Neapol 95 Umývadlo z prírodného kameňa andezit od značky Divero nájdete u nás teraz takmer zadarmo! Cena už od 114.79 €
Cena: 114.79 €

Divero Neapol 95 Umývadlo z prírodného kameňa andezit z kategórie Dom a bývanie | Kamenné umývadlá kúpite na Kokiskashop.sk za 105.79 €.

Exkluzívne ručne vyrobené kamenné umývadlo z vysoko kvalitného andezitu, sofistikované prevedenie. Kvalitná povrchová úprava zaisťuje jednoduchú údržbu.
Upozornenie! Umývadlá sú originálne, preto sa každý kus môže líšiť rozmermi, odtieňom farby aj ryhovaním kameňa. Toto berte ako výhodu – nikto ďalší už nebude mať rovnaké umývadlo ako máte Vy! Umývadlo nemôžete vybrať podľa fotografie pri produkte. Jedná sa o ilustratívne fotografie, ako niektoré umývadlá vyzerajú, nemôžeme zaručiť, aké umývadlo dostanete práve Vy. Vzhľadom na uskladnenie a balenie nie je možné všetky krabice otvárať a vyberať konkrétne umývadlo. Ďakujeme za pochopenie.
Počas čistenia umývadla vezmite, prosím, do úvahy, že sa jedná o prírodný kameň a nie je možné naň používať agresívne čistiace prostriedky. Používajte len prípravky, ktoré nepoškodzujú ani nenarušujú povrch.
Technické údaje:

priemer: cca 29 – 50 cm
výška: cca 15 cm
hrúbka steny: cca 3 cm
priemer odtoku: 4,5 cm
spodná plocha: cca 15 cm
hmotnosť: cca 11 kg – 30 kg
materiál: andezit (hornina, ktorá patrí do skupiny magmatickej, vulkanickeh horniny. Má zvyčajne hnedú až sivo-pieskovú farbu)
leštené vnútri, prírodné zvonka
farba: sivá / piesková

Kamenné umývadlá nie sú mrazuvzdorné, preto ich neodporúčame mať cez zimné mesiace vo vonkajších priestoroch.
Obsah balenia:

1 x umývadlo bez dekorácie, batérie, odpadu

Ďalšie produkty z kategórie Kamenné umývadlá

Ďalšie produkty od výrobcu Divero


Top