Divero 35943 Sada 2 ks skladacia kempingová stolička s vankúšikom – zelená

Tento neodolateľný produkt Divero 35943 Sada 2 ks skladacia kempingová stolička s vankúšikom - zelená od populárneho výrobcu Divero môžete získať tu a teraz práve v zľave. Ponuky už od 108.29 €
Cena: 108.29 €

Divero 35943 Sada 2 ks skladacia kempingová stolička s vankúšikom – zelená z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Stoličky | Skladacie stoličky kúpite na Kokiskashop.sk za 104.89 €.

Počas okamihu obratom ruky postavená! Veľmi pohodlná a praktická – robustná a stabilná konštrukcia s našitým polstrovaním.
Skladacia stolička je mnohostranne použiteľná – pri kempingu, pikniku, relaxácii, posedení v lese alebo na záhrade. Každý rybár, poľovník, športovec alebo divák ocení túto stoličku kvôli jednoduchej manipulácii a kompaktným rozmerom. Optimálna aj pri návšteve festivalu. V integrovanom držiaku nápojov v lakťovej opierke môžete, samozrejme, uskladniť aj iné potreby ako napr. telefón.
Vankúš je pre jednoduchú manipuláciu pripevnený pomocou suchého zipsa. Zloženú stoličku v prenosnej taške si môžete vziať kamkoľvek so sebou a v prípade, že ju nepotrebujete, úsporne ju uskladníte.
Technické údaje:

rozmery stoličky: cca 53 x 53 x 109 cm
vankúš: cca 28 x 15 cm
poťah: 600D Oxford PE – krycia vrstva
farba: čierna
strieborný rám 16 mm
nohy s profilom sú stabilné a nešmýkajú sa
nosnosť: 110 kg
vankúš so suchým zipsom
2 držiaky nápojov

Obsah balenia:

2 x skladacia stolička s vankúšom
2 x prenosná taška

Ďalšie produkty z kategórie Skladacie stoličky

Ďalšie produkty od výrobcu Divero


Top