Divero 35180 Záhradná lavica 2-miestna masívne 120 cm

Veľmi žiadaný výrobok Divero 35180 Záhradná lavica 2-miestna masívne 120 cm od známeho výrobcu Divero nájdete u nás teraz so zľavou! Aktuálne v akcii za 223.09 €
Cena: 223.09 €

Divero 35180 Záhradná lavica 2-miestna masívne 120 cm z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Lavice kúpite na Kokiskashop.sk za 223.09 €.

Stabilná lavica z teakového dreva sa perfektne hodí do Vašej záhrady, na Vašu terasu, balkón alebo priamo pred Váš dom. Či už ako samostatná lavica alebo súčasť záhradného kútika s dreveným stolom a stoličkami, táto 2-miestna lavica pozýva k zastaveniu, uvoľneniu, odpočinku alebo k priateľskému rozhovoru so známymi alebo susedmi.
Záhradný nábytok z dreva je skutočnou ozdobou v kažej záhrade, ktorej prepožičia prirodzenú, rustikálnu atmosféru.Druh drevaTeakové drevo je najobľúbenejší druh dreva pri záhradnom nábytku. Je veľmi robustné a odolné voči vplyvom počasia, a preto veľmi vhodné na použitie v exteriéri.Pre dlhodobú radosť z Vašej lavice odporúčame pravidelnú starostlivosť s použitím teakového oleja. Tým nielen predĺžite životnosť Vášho teakového nábytku, ale tiež zvýraznite žilkovanie dreva.Použité drevo pochádza z kontrolovaného sadu drevín.
V našom shope nájdete popri sedákoch aj vhodný stôl alebo teakový olej určený k starostlivosti o Vašu lavicu, ale aj ďalšie produkty zo sekcie dom a záhrada.
Technické údaje:

2-miestna lavica z ošetrovaného teakového dreva
dĺžka: cca 120 cm
šírka: cca 62 cm
hĺbka sedacej plochy: cca. 50 cm
výška sedenia: cca 44 cm
celková výška: cca 90 cm

Obsah balenia:

1 x lavica rozložená
rozmery balenia: (d) 1 220 x (š) 630 x (v) 210 cm
hmotnosť balenia: cca 21 kg

Ďalšie produkty z kategórie Lavice

Ďalšie produkty od výrobcu Divero


Top