CorbySport GS 5477 Bežecké viazanie – systém SNS

Tento neodolateľný kus CorbySport GS 5477 Bežecké viazanie - systém SNS od populárnej značky Acra Sport ľahko zoženiete práve teraz v zľave! Ponuka už od 28.19 €
Cena: 28.19 €

CorbySport GS 5477 Bežecké viazanie – systém SNS z kategórie Šport | Zimné športy | Lyžovanie | Bežecké lyžovanie | Viazanie na bežky kúpite na Kokiskashop.sk za 27.19 €.

Bežecké viazanie systém SNS, farba šedo-čierna. Jedná sa o systém SNS kompatibilný so systémom Salomon. Viazanie je určené pre začínajúcich a rekreačných bežcov. Viazanie má automatické upínanie po nášľape, topánka sa môže upnúť do viazania pomocou rúk alebo paličiek. Pružný flexor umožňuje použitie na korčuľovanie alebo na klasický štýl. Technické údaje: systém SNS jedná sa o systém SNS kompatibilný so systémom Salomon profil s jednou hrazdičkou viazanie je určené pre začínajúcich a rekreačných bežcov automatické upínanie po nášľape, topánka sa môže upnúť do viazania pomocou rúk alebo paličiek pružný flexor Obsah balenia: 1 x bežecké viazanie (pre obe topánky)

Ďalšie produkty z kategórie Viazanie na bežky

Ďalšie produkty od výrobcu Acra Sport


Top