CorbySport 4507 Balančná podložka s expandérmi

Tento kvalitný kus CorbySport 4507 Balančná podložka s expandérmi od obľúbenej značky Acra Sport ľahko nájdete práve za výhodnú cenu. V akcii od 54.49 €
Cena: 54.49 €

CorbySport 4507 Balančná podložka s expandérmi z kategórie Šport | Fitness | Balančné pomôcky kúpite na Kokiskashop.sk za 59.89 €.

Balančná podložka s gumovými expandérmi s priemerom 58 cm je skvelým doplnkom pre aeróbne a balančné cvičenia a prispieva k rozvoju stability tela. Dostupné iba v modrej farbe. Cvičenie na balančnej podložke prispieva k rozvoju koordinácie pohybu a posilneniu hlbokých svalových partií, ktoré sa inak veľmi ťažko precvičujú. Cvičenie napomáha odstraňovať stres, svalové napätie a nerovnováhu. Takisto napomáha k odstráneniu bolestí chrbta a kĺbov a dochádza pri ňom k spevňovaniu postavy, hlavne v oblasti nôh, brušných a chrbtových svalov. Podložku možno použiť na cvičenie v ľahu a na preťahovanie jednotlivých svalových oblastí. Pomocou pružných expandérov precvičíte svaly horných aj dolných končatín. Podložku môžete otočiť nafukovacou časťou smerom k zemi a vykonávať balančné cvičenia aj na pevnej časti. Upustením tlaku možno upravovať obtiažnosť cvičenia. Podložku využijete ako výbornú tréningovú pomôcku pre mnoho druhov športu (futbal, hokej, tenis, golf a mnoho ďalších), a to ako na rekreačnej, tak aj na vrcholovej úrovni. Dodáva sa VRÁTANE pumpičky ako príslušenstva v cene výrobku.
Technické údaje:

vyrobené z vysoko pevných materiálov
jednokomorová vzduchová podložka
upustením tlaku možno upravovať obtiažnosť cvičenia
základňa podložky z tvrdeného PVC
hustiaci ventil pre dofukovanie
protišmyková úprava základne
prídavné expandéry pre maximálnu variabilitu cvikov
maximálna nosnosť: 150 kg
vyrobené zo zdravotne nezávadných materiálov
pumpička ako príslušenstvo v cene výrobku

Obsah balenia:

1 x balančna podložka s gumovými expandérmi
1 x pumpička

Ďalšie produkty z kategórie Balančné pomôcky

Ďalšie produkty od výrobcu Acra Sport


Top