Compass Nosič bicyklov na ťažné zariadenie E-BIKE TÜV, 2 bicykle

Neodolateľný kus Compass Nosič bicyklov na ťažné zariadenie E-BIKE TÜV, 2 bicykle od top značky Compass ľahko nájdete zde teraz za výpredajovú cenu! Akčné ceny od 230.99 €
Cena: 230.99 €

Tento univerzálny nosič sa upevňuje na guľu ťažného zariadenia. Je určený pre 2 elektrobicykle alebo bežné bicykle, maximálna hmotnosť jedného je 30 kg. Má jednoduchý systém upevnenia so sklápaním pre prístup do kufra, s kompletne osvetleným panelom a miestom pre registračnú značku vozidla.
Upevnenie bicykla do nosiča sa vykonáva uchytením držiaka na rám a dotiahnutím spôn na kolesá, umiestnených na základni. Mechanizmus je uzamykací a nehrozí tak odcudzenie bicykla. Ružicu na upevnenie bicykla je nutné dôkladne dotiahnuť, aby sa prekonal odpor preklzu v zamknutej polohe.Nosič sa na guli ťažného zariadenia zaistí pomocou robustnej páky a zámku. Svetelný panel je pripojený k zásuvke ťažného zariadenia vozidla pomocou 13-pólového konektora a je vybavený kompletnými zadnými svietidlami, vrátane osvetlenia ŠPZ. Nosič je precízne zhotovený z ocele a každá zo základní pre bicykel je z hliníka.Technické údaje:

upnutie nosiča na guľu ťažného zariadenia
panel so svetlami
kapacita 2x elektrobicykel alebo bežný bicykel
pripojenie svetiel zástrčka ťažného zariadenia, 13-pólov
fixácia bicyklov predné, zadné koleso a rám
zamykanie kolies
zamykanie nosiča
sklápací mechanizmus
material oceľ, alumínium, odolný plast
pre bicykle 14″- 29″ (rozteč kolies 80 – 120 cm)
max. nosnosť 60 kg
certifikácia TÜV approved
celkové rozmery 148 x 78 x 60 cm

Ďalšie produkty z kategórie Autokoberce na mieru

Ďalšie produkty od výrobcu Compass


Top