Cattara vreckové svietidlo LED 120 lm, strieborné

Tento lacný výrobok Cattara vreckové svietidlo LED 120 lm, strieborné od top značky Cattara ľahko nájdete práve skutočne lacno. Cena od 7.69 €
Cena: 7.69 €

Cattara vreckové svietidlo LED 120 lm, strieborné z kategórie Voľný čas | Kempovanie | Svietidlá a lucerny kúpite na Kokiskashop.sk za 7.69 €.

Svietidlo je vybavené vysoko svietivou CREE XP-E LED so svietivosťou 120 lúmenov a farebnou teplotou 6500K. Je vybavená reflektorom, ktorý v kombinácii so sklenenou šošovkou vydáva vysoký optický výkon a navyše je opatrená funkciou ZOOM, kedy je vyžarovaný lúč svetla plynule regulovateľný vysúvaním hlavy svietidla. Svietidlo ponúka tri režimy svietenia a to plný svit, úsporný svit a blikanie. Medzi jednotlivými režimami je možné prepínať tlačidlom na zadnej strane svietidla. O napájanie sa stará Li-Ion akumulátor 14500 (400mAh) zabudovaný v tele. Nabíjanie je riešené pomocou priloženého micro USB kábla, kedy doba do plného nabitia sú 2 hodiny. Svietidlo je vyrobené z presne obrobenej hliníkovej zliatiny, skvele padne do ruky a vyniká svojimi drobnými rozmermi. Telo svietidla je v zadnej časti doplnené praktickým pútkom na ruku.
Technické údaje:

zdroj svetla: CREE XP-E LED
svetelný tok: 120 lm
napájanie: Li-Ion 14500 3,7V 400 mAh
nabíjanie: micro USB
funkcie: ZOOM áno
materiál: hliník (ALU)
rozmery: 21 x 85 mm
farba: strieborná-sivá

Obsah balenia:

1 x svietidlo

Ďalšie produkty z kategórie Svietidlá a lucerny

Ďalšie produkty od výrobcu Cattara


Top