Cattara svietidlo nabíjacie s bluetooth + UV lapač hmyzu

Obľúbený a kvalitný výrobok Cattara svietidlo nabíjacie s bluetooth + UV lapač hmyzu originál od značky Cattara ľahko môžete zohnať na našich stránkach teraz skutočne výhodne. Akčná cena od 26.29 €
Cena: 26.29 €

Cattara svietidlo nabíjacie s bluetooth + UV lapač hmyzu z kategórie Voľný čas | Kempovanie | Svietidlá a lucerny kúpite na Kokiskashop.sk za 26.29 €.

Elektronický lapač hmyzu s funkciou Bluetooth na prehrávanie hudby. Zariadenie využíva svetlo s ultra fialovými lúčmi, ktorými efektívne láka lietavý hmyz (napr. muchy, mory, mole, komáre a ďalšie). Hmyz je po kontakte s kovovou sieťou pod vysokým napätím zahubený elektrickým prúdom. Prístroj na ničenie nevyužíva žiadne chemické látky, pracuje bez zápachu a bez znečistenia. Prístroj je možné využiť aj ako stolnú lampičku a zároveň ako prehrávač hudby pomocou Bluetooth prenosu z Vášho chytrého zariadenia, jednoduchým stlačením tlačidla na spárovanie. Prístroj je určený na položenie na stôl, alebo na prenášanie pomocou popruhu na vrchnej strane zariadenia. Zariadenie je napájané pomocou Li-Ion akumulátora 18650 s kapacitou 1800mAh. Nabíjanie je riešené pomocou priloženého napájacieho kábla.
Technické údaje:

napájanie: Li-Ion 18650
kapacita akumulátora: 1800 mAh
nabíjanie: micro USB
príkon: 7W
napätie na mriežke: 1000V
rozmery: 10 x 10 x 12 cm
hmotnosť: 290 g
pokrytie plochy: 35 m2
osvetlenie: SMD LED
svetelný tok: 60 lm
prehrávanie hudby: áno, Bluetooth

Obsah balenia:

1 x svietidlo s rádiom

Ďalšie produkty z kategórie Svietidlá a lucerny

Ďalšie produkty od výrobcu Cattara


Top