Cattara gril na drevené uhlie ROYAL PARTNER, 97 x 98 x 35 cm

Tento veľmi obľúbený výrobok Cattara gril na drevené uhlie ROYAL PARTNER, 97 x 98 x 35 cm od obľúbeného výrobcu Cattara nájdete tu a teraz práve za výhodnú cenu! Akčná cena od 130.39 €
Cena: 130.39 €

Cattara gril na drevené uhlie ROYAL PARTNER, 97 x 98 x 35 cm z kategórie Záhrada | Grily a krby | Grily | Na drevené uhlie kúpite na Kokiskashop.sk za 130.39 €.

Vysoko stabilná konštrukcia z precízne opracovanej ocele je opatrená odolnou, hrubo čiernou farbou. Konštrukcia je doplnená 2x kolieskami uľahčujúcimi mobilitu grilu. Rám v spodnej časti slúži na ďalšie zvýšenie stability a rovnako ako odkladací priestor. Bočné strany sú doplnené sklápacími poličkami na odkladanie rozličného vybavenia na grilovanie, alebo samotných pokrmov. Ovládacie kovové prvky a rukoväte majú dostatočné rozmery pre pohodlný úchop a zaisťujú ľahkú manipuláciu. Obojstranná oceľová regulácia ventilácie perfektne lícuje s konštrukciou. Vyklápacie veko je vo vrchnej časti vybavené teplomerom pre stálu kontrolu teplôt vo vnútri grilu. Pre samotnú tepelnú prípravu Vašich pochutín je gril opatrený robustným, dvojdielnym, liatinovým roštom. Ďalej je grilovací priestor osadený odkladacím roštom na udržanie teploty už hotových pokrmov, alebo na ich predhriatie. Ďalšou prednosťou grilu je rošt na uhlie s nastaviteľnou výškou, grilovací priestor je tak možné regulovať pomocou mechanizmu na prednej strane, podľa požiadaviek daných pokrmov. Dvierka na čelnej strane grilu významne uľahčujú dopĺňanie uhlia. Na uľahčenie čistenia je potom určená zásuvka na popol v spodnej časti grilu.
Technické údaje:

rozmery grilu: 97 x 98 x 35 cm
grilovací rošt: dvojdielny liatinový
grilovacia plocha: 43 x 31 cm
výška grilovacej plochy: 80 cm
vstavaný teplomer: áno, vo veku
bočné poličky: sklápacie
plnenie uhlia: prednými dvierkami
popolník: áno, spodná zásuvka
pojazdný: áno, 2x kolieska

Obsah balenia:

1 x gril na drevené uhlie

Ďalšie produkty z kategórie Na drevené uhlie

Ďalšie produkty od výrobcu Cattara


Top